Brunei Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorunda değildir.
01 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türk vatandaşlarının Brunei Darussalam’e yapacakları 30 güne kadar olan seyahatleri için vize gerekmemektedir.
30 günü aşacak olan seyahatleriniz için vize gerektiğini hatırlatmak isteriz.
Brunei Darussalam vizesi için konsolosluğa başvuru yapan kişilerin işlemleri, başvuru tarihinden itibaren 5 gün ile 10 iş günü içerisinde sonuçlanır.
Sadece İngilizce olan başvurular kabul edilecektir.
Türk Vatandaşları için Kısa Süreli / Sosyal amaçlı Geziler Vize Koşulları :
-İki adet Pasaport Fotografı
- 100 TL Vize başvuru ücreti.
- Eksiksiz doldurulmuş iki adet vize başvuru formu.
- Brunei Darussalam`e gidiş dönüş uçak bileti. (Onaylanmış Olmalıdır.)
- Brunei Darussalam`e girilecek tarihten itibaren, en az 6 ay geçerli Pasaport.
Türk Vatandaşları için Profesyonel Amaçlı ve İş Gezileri Vize Koşulları :
-Yukarıda istenilenlerin tümü.
-İş yapılacak şirket, ortaklık ya da devlet kurumunden gelen davet ya da sponsorluk mektubu.
Güncelleme tarihi : 01.01.2017
BİZE ULAŞIN

BRUNEİ DARUSSELAM Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın