Tayvan Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Her başvuru için  2 ( Arkası beyaz fonlu vesikalık)  fotoğraf gerekmektedir.

Türk vatandaşları vizeye tabidir.Yeşil pasaporta vize istemektedir.
Vizeler sadece Ankara Büyükelçiliği tarafından verilmektedir.
Tayvan vize formu online olarak doldurulmaktadır.
https://visawebapp.boca.gov.tw/BOCA_MRVWeb/subroot/MRVWeb0_form.jsp
Vize işlem süresi 5 iş günüdür. Güncelleme tarihi:01/01/2017

Turistik Vize

İşlem süresi

2 Gün

Vize ücreti

90 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK i?e giri? belgesi ve aylyk prim bordrosu (son 4 ay)
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

2  Gün

Vize ücreti

90 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Büyükelçilik

Adres:
Resit Galip cad Rabat sok 97 G.opasa-Ankara
Telefon:
03124367255
Faks:
0312 4477255
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:00-12:00
Salı
09:00-12:00
Çarşamba
09:00-12:00
Perşembe
09:00-12:00
Cuma
09:00-12:00
BİZE ULAŞIN

CHINESE TAIPEI, TAIWAN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın