Tayvan Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Her başvuru için  2 ( Arkası beyaz fonlu vesikalık)  fotoğraf gerekmektedir.

Türk vatandaşları vizeye tabidir.Yeşil pasaporta vize istemektedir.
Vizeler sadece Ankara Büyükelçiliği tarafından verilmektedir.
Tayvan vize formu online olarak doldurulmaktadır.
https://visawebapp.boca.gov.tw/BOCA_MRVWeb/subroot/MRVWeb0_form.jsp
Vize işlem süresi 5 iş günüdür. Güncelleme tarihi:01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

2 Gün

Vize ücreti

90 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi ve aylık prim bordrosu (son 4 ay)
  • Tapu fotokopisi
  • Banka hesap cüzdanı
  • Kredi kartı fotokopisi
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Akseptans
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

2  Gün

Vize ücreti

90 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Kredi kartı fotokopisi
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Akseptans
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Büyükelçilik

Adres: Resit Galip cad Rabat sok 97 G.opasa-Ankara
Telefon: 03124367255
Faks: 0312 4477255
E-Posta: -
Site: -
Pazartesi 09:00-12:00
Salı 09:00-12:00
Çarşamba 09:00-12:00
Perşembe 09:00-12:00
Cuma 09:00-12:00
BİZE ULAŞIN

CHINESE TAIPEI, TAIWAN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın