Afganistan Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Normal Pasaport sahipleri vizeye tabiidir.

Sadece diplomatik pasaport sahipleri 90 günlük vize muafiyetleri vardır

Turistik vize başvurusı alınmamaktadır.

Ticari viz başvurularında Afganistan dan davet eden kurum Afganistan Dışileri Bakanlğın'dan resmi işlemleri yapmalı ve davetiye göndermelidir.

Vize başvuru evraklarına Adli Sicil belgesi eklenmesi gerekmektedir.

Istanbul Fahri Konsolosluk Çalışma Alanı:

Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak.

Güncelleme tarihi: 12/02/2018

Turistik Vize

İşlem süresi

3-7 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

İşlem süresi

3-7 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3-7 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Afganistan Başkonsolosluğu

Adres: Levent Mh Levent Cad No 28 Levent Beşiktaş İSTANBUL
Tel: +9002123438722
Faks:
E-posta: afghancgist@yahoo.com
Website: www.afganconsulateistanbul.com
Pazartesi: 09:00-14:00
Salı: 09:00-14:00
Çarşamba: 09:00-14:00
Perşembe: 09:00-14:00
Cuma: 09:00-14:00

Afganistan Büyükelçiliği

Adres: Cinnah Cd No:88 Çankaya Ankara
Tel: +903124422523
Faks: +903124426556
E-posta: info@afghanembassy.org.tr
Website: http://www.afghanembassy.org.tr/turki.htm
Pazartesi: 09:00-14:00
Salı: 09:00-14:00
Çarşamba: 09:00-14:00
Perşembe: 09:00-14:00
Cuma: 09:00-14:00
BİZE ULAŞIN

Afganistan Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın