Afganistan Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2  fotoğraf gerekmektedir.

Diplomatik pasaport sahipleri 90 güne kadar vizeden muaftır.
Diğer pasaport türleri vizeye tabidir.
Turistik vize verilmemektedir.
Normal vize evraklarına ilave olarak savcılıktan temiz kağıdı istenmektedir.

Ticari vizeler için Afganistan dan davet eden şirket Afganistan Dışileri Bakanlğından resmi işlemleri yapmalı ve davetiye göndermelidir.

Istanbul Fahri Konsolosluk Çalışma Bölgesi:
Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak. Güncelleme tarihi :01/01/2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3-7 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

İşlem süresi

3-7 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Büyükelçilik

Adres:
Cinnah Cd No:88 Çankaya Ankara
Telefon:
+903124422523
Faks:
+903124426556
E-Posta Adresi:
info@afghanembassy.org.tr
İnternet sitesi:
http://www.afghanembassy.org.tr/turki.htm
Pazartesi
09:00-14:00
Salı
09:00-14:00
Çarşamba
09:00-14:00
Perşembe
09:00-14:00
Cuma
09:00-14:00
BİZE ULAŞIN

AFGANİSTAN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın