Güney Sudan Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Normal, Yeşil ve Gri pasaportlara vize uygunlanmaktadır, Diplomatik pasaportlar vizeden muaftır.

Vize için gerekli belgeler:

- Seyahat dönüş tarihi itibari ile en az 180 gün daha geçerliliği pasaport aslı

- Yeni çektirilmiş 2 adet fotoğraf

- Seyahat amacını belirten İngilizce dilekçe aslı

- Ziyaret edilecek firmadan davet mektubu

Ankara Elçilik Bilgileri:

Adres: Kız Kulesi Sok. No:1 G.O.P Çankaya/Ankara
Telefon: +90 (312) 4360293
Faks : +90 (312) 4360284
E-posta :info@southsudanankara.or

Güncelleme : 01.01.2019

Turistik Vize

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

İşlem süresi

5-10 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Davet mektubu

Öğrenci Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

BİZE ULAŞIN

Güney Sudan Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın