Azerbeycan Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2 adet arka fon beyaz vesikalık (6 aydan eski olmayan)  fotoğraf gerekmektedir.

Havayolu ile gidişlerde sınır girişinde 10 ile15 USD arası bir ücret karşılığında vize verilmektedir.Yolcuların yanlarında 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf, pasaport da kimlik bilgilerinin bulunduğu sayfanın fotokopisini,otel ve uçak rezervasyonunu yanlarında bulundurması gerekmektedir.
Türkiyeden vize almak isteyen kişiler evraklarını hazırlayarak şahsen konsolosluğa gitmesi gerekmektedir.
Davet mektubunun Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı ndan olması gerekmektedir.
Güncelleme tarihi : 01/01/2017

Turistik Vize

İşlem süresi

4 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Davet mektubu
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

4 Gün

Vize ücreti

10-15 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Davet mektubu
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

4 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Büyükelçilik

Adres:
-Diplomatik Site Baku sok no 1 Oran-Ankara
Telefon:
-0312-4911681-82-83
Faks:
-0312-4920430
E-Posta Adresi:
ankara@mission.mfa.gov.az
İnternet sitesi:
www.azembassy.org.tr
Pazartesi
09:00-18:00
Salı
09:00-18:00
Çarşamba
09:00-18:00
Perşembe
09:00-18:00
Cuma
09:00-18:00
BİZE ULAŞIN

AZERBAYCAN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın