Angola Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Tüm pasaport türlerine vize uygulanmaktadır.

Angola vize başvuruları Ankara Angola Büyükelçiliği tarafından randevulu şekilde şahsi (parmak izi alımı yapılmaktadır) müracaat ile kabul edilmektedir.

Önemli Notlar:

  • Angola vize başvuru formları siyah tükenmez kalem ile doldurulmalıdır.
  • Pasaport süresi seyahat dönüş tarihi itibari ile en az 9 ay daha geçerli olmalıdır.
  • Sarı Humma aşı kartı aslı ve işlem görmüş sayfaların A4 boyutunda kağıda renkli fotokopisi sunulmalıdır.
  • Ticari Angola vize başvurularında Angola'daki firma tarafından düzenlenmiş resmi davetiye gerek görülmesi durumunda davetiye düzenleyen firmaya ait destekleyici belgeler ve davet mektubu gönderen kişiye ait pasaport veya kimlik fotokopisi.
  • Turistik Angola vize başvurularında başvuru sahibinin son 6 aylık hesap dökümü(banka şubesinden ıslak imzalı ve kaşeli) istenmektedir ve her bir kalış günü için hesabında 300 USD gözükmelidir.

 

Günceleme tarihi: 01-01-2019

Turistik Vize

İşlem süresi

5-10 gün

Vize ücreti

Tek girişli Vize 100 USD Çok girişli vize 200 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

5-10 gün

Vize ücreti

Tek girişli Vize 100 USD Çok girişli vize 200 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

5-10 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Angola Büyükelçiliği

Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem cad 616 sok no 16 06550 Çankaya Ankara
Tel: +90 (312) 428 2770
Faks: +90 (312) 428 2772
E-posta: nfo@embassyangolatr.org
Website:
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:
BİZE ULAŞIN

Angola Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın