Benin Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu Türkçe olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı  2 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2 adet arka fon beyaz vesikalık (6 aydan eski olmayan)  fotoğraf gerekmektedir.

Detaylı bilgi için lütfen vize departmanımızı arayınız.
Güncelleme tarihi : 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

50-120 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• Davet mektubu
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

50-120 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• Davet mektubu
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

BİZE ULAŞIN

BENİN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın