Benin Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu Türkçe olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı  2 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2 adet arka fon beyaz vesikalık (6 aydan eski olmayan)  fotoğraf gerekmektedir.

Detaylı bilgi için lütfen vize departmanımızı arayınız.
Güncelleme tarihi : 01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

50-120 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Akseptans
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

50-120 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Akseptans
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

BİZE ULAŞIN

BENİN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın