Pakistan Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2 ( 6 aydan eski olmayan vesikalık)  fotoğraf gerekmektedir.
Yeşil pasaportlar dan vize istenmemektedir.
Vize başvurularında Konsolosluğun verdiği vize ücret fişi saaten geç 14:00 e kadar Habib Bank a yatırılması gerekmektedir.
Yabancı uyruklu kişilerdem orjınal ikamet tezkeresi istemektedir.
Uzun süreli vize alımlarında davetiye Pakistan Ticaret Odası ndan onaylı olarak gelmesi gerekmektedir.
Güncelleme tarihi:01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

1 Gün

Vize ücreti

105 USD TEK GİRİŞ

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK i?e giri? belgesi ve aylyk prim bordrosu (son 4 ay)
• Kredi kartı fotokopisi
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

1 Gün

Vize ücreti

342 USD, ÇOK GİRİS 342 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Kredi kartı fotokopisi
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Güllü sokak no:20 3.Levent-İstanbul
Telefon:
02123245827
Faks:
02123245170
E-Posta Adresi:
parepistanbul@hotmail.com
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:00-17:00
Salı
09:00-17:00
Çarşamba
09:00-17:00
Perşembe
09:00-17:00
Cuma
09:00-17:00

Büyükelçilik

Adres:
İran Cd No:37 G.O.P. Ankara
Telefon:
+903124271410
Faks:
+903124671023
E-Posta Adresi:
parepankara@yahoo.com
İnternet sitesi:
pakembassyankara.com
Pazartesi
09:00-17:00
Salı
09:00-17:00
Çarşamba
09:00-17:00
Perşembe
09:00-17:00
Cuma
09:00-17:00
BİZE ULAŞIN

PAKİSTAN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın