Pakistan Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2 ( 6 aydan eski olmayan vesikalık)  fotoğraf gerekmektedir.
Yeşil pasaportlar dan vize istenmemektedir.
Vize başvurularında Konsolosluğun verdiği vize ücret fişi saaten geç 14:00 e kadar Habib Bank a yatırılması gerekmektedir.
Yabancı uyruklu kişilerdem orjınal ikamet tezkeresi istemektedir.
Uzun süreli vize alımlarında davetiye Pakistan Ticaret Odası ndan onaylı olarak gelmesi gerekmektedir.
Güncelleme tarihi:01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

1 Gün

Vize ücreti

105 USD TEK GİRİŞ

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi ve aylık prim bordrosu (son 4 ay)
  • Kredi kartı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

1 Gün

Vize ücreti

342 USD, ÇOK GİRİS 342 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Kredi kartı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres: Güllü sokak no:20 3.Levent-İstanbul
Telefon: 02123245827
Faks: 02123245170
E-Posta: parepistanbul@hotmail.com
Site: -
Pazartesi 09:00-17:00
Salı 09:00-17:00
Çarşamba 09:00-17:00
Perşembe 09:00-17:00
Cuma 09:00-17:00

Büyükelçilik

Adres: İran Cd No:37 G.O.P. Ankara
Telefon: +903124271410
Faks: +903124671023
E-Posta: parepankara@yahoo.com
Site: pakembassyankara.com
Pazartesi 09:00-17:00
Salı 09:00-17:00
Çarşamba 09:00-17:00
Perşembe 09:00-17:00
Cuma 09:00-17:00
BİZE ULAŞIN

PAKİSTAN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın