Pakistan Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (6 aydan eski olmayan vesikalık) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu Türkçe, İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Yeşil, Gri ve Diplomatik pasaport sahipleri vizeden muaftır.

Normal (bordo) pasaport sahipleri için vize gereklidir.

Pasaport süresi 6 aydan az olmamalıdır.

Sadece ticari olarak vize başvuruları kabul edilmektedir.

Pakistan ticari vize başvurularında davet mektubunun Pakistan'da bulunan ticaret odasından onaylı olarak talep etmektedir.

Pakistan vize başvuruları yapıldıktan sonra vize ücreti Habip Bank'a yatırılmaktadır.

Türkiye de ikamet etmekte olan yabancı uyruklu başvuru sahiplerinden orijınal ikametgah tezkeresi istemektedir.

Güncelleme tarihi:01.01.2019

Turistik Vize

İşlem süresi

5-7 gün

Vize ücreti

105 USD Tek girişli

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

İşlem süresi

5-7 gün

Vize ücreti

342 USD, Çok girişli 342 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

5-7 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Pakistan Başkonsolosluğu

Adres: Güllü sokak no:20 3.Levent-İstanbul
Tel: 02123245827
Faks: 02123245170
E-posta: parepistanbul@hotmail.com
Website:
Pazartesi: 09:00-17:00
Salı: 09:00-17:00
Çarşamba: 09:00-17:00
Perşembe: 09:00-17:00
Cuma: 09:00-17:00

Pakistan Büyükelçiliği

Adres: İran Cd No:37 G.O.P. Ankara
Tel: +903124271410
Faks: +903124671023
E-posta: parepankara@yahoo.com
Website: pakembassyankara.com
Pazartesi: 09:00-17:00
Salı: 09:00-17:00
Çarşamba: 09:00-17:00
Perşembe: 09:00-17:00
Cuma: 09:00-17:00
BİZE ULAŞIN

Pakistan Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın