Yeni Zelanda Vize Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Vize ücreti alınmamaktadır.

Yeni Zellanda vize başvuruları online olarak yapılmaktadır.

Online vize başvuruları http://www.immigration.govt.nz/ adresinden yapılmaktadır.

Güncelleme tarihi: 01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

4 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

4 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

4 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Okul kimliği
  • Okul mektubu
  • Akseptans

Yeni Zelanda Başkonsolosluğu

Adres: İnönü cad 92/3 Taksim-ist
Tel: 90212 2440272
Faks: 90212 2514004
E-posta: nzhonconist@hatem-law.com.tr
Website:
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:

Yeni Zelanda Büyükelçiliği

Adres: İran cad no 13/4 K.dere-Ankara
Tel: 90312 4679054
Faks: 90312 4679013
E-posta:
Website: www.nzembassy.com
Pazartesi: 08:30-17:30
Salı: 08:30-17:30
Çarşamba: 08:30-17:30
Perşembe: 08:30-17:30
Cuma: 08:30-16:30
BİZE ULAŞIN

Yeni Zelanda Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın