Yeni Zelanda Vize Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Vize ücreti alınmamaktadır.

Yeni Zellanda vize başvuruları online olarak yapılmaktadır.

Online vize başvuruları http://www.immigration.govt.nz/adresinden yapılmaktadır ve vize belgeleriniz online olarak sisteme yüklenmelidir.

Güncelleme tarihi: 01.01.2019

Turistik Vize

İşlem süresi

4 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

4 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

4 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Okul kimliği
  • Okul mektubu
  • Akseptans

Yeni Zelanda Başkonsolosluğu

Adres: İnönü cad 92/3 Taksim-ist
Tel: 90212 2440272
Faks: 90212 2514004
E-posta: nzhonconist@hatem-law.com.tr
Website:
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:

Yeni Zelanda Büyükelçiliği

Adres: Kizkulesi Sokak No: 11 Gaziosmanpasa / Ankara
Tel: +90 (312) 4463333
Faks: +90 (533) 2840888
E-posta: newzealandembassyankara@gmail.com
Website: www.nzembassy.com/turkey
Pazartesi: 08:00 - 17:00
Salı: 08:00 - 17:00
Çarşamba: 08:00 - 17:00
Perşembe: 08:00 - 17:00
Cuma: 08:00 - 17:00

BİZE ULAŞIN

Yeni Zelanda Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın