Norveç Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Schengen vize sistemine dahil olan ülkelerdendir. Seyahat Sigortasy istemektedir.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Kişi başı  2 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2  fotoğraf gerekmektedir.

Yeşil pasaport sahiplerinden vize istenmemektedir.
Vize başvuruları Macaristan Konsolosluğu/Büyülelçiliği aracılığı ile yapılmaktadır.
25.09.2014 Tarihinden sonra herhangi bir Schengen ülkesinden parmak izi verilmemiş ise başvuruya şahsen gelinmesi gerekmektedir.
Tüm başvurular AS VISA SOLUTIONS Vize Başvuru Merkezi aracılığı ile randevu alınarak yapılmaktadır.
Ticari ve turistik başvurular tarafımızdan yapılmaktadır.
Ticari vize başvuruların da davetiyenin Norveç de bulunan bir firmanın antedli kağıdına imzalı ,kaşeli olarak orjinal olarak gönderilmiş olması gerekmektedir.Tüm başvurularda banka hesap cüzdanı içerisinde güncel bakiye bulunmalı ve orjinal olması gerekmektedir.Banka çıktısı kabul edilmemektedir. Banka dan yazı alıcak kişilerin ilgili bankanın imza sirküleri ile birlikte alınmış ıslak imzalı yazısı kabul edilmektedir.
Aşağıdaki evraklara ilave olarak en az 30.000€ teminatlı shengen ülkelerinde geçerli
Daha önceden alınan schengen vizesi ilk olarak vize alınan ülke dışında farklı bir ülkeye kullanıldı ise kullanım nedenini belirten vize shooping dilekçesi yazılmalıdır.
Başvurular için 2 adet arka fonu beyaz son 3 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf istenmektedir.
Güncelleme Tarihi 06.11.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

5-15 Gün

Vize ücreti

85 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK i?e giri? belgesi ve aylyk prim bordrosu (son 4 ay)
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul mektubu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

5-15 Gün

Vize ücreti

85 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul mektubu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

5-15 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Gürsel Mahallesi Yankı Sk No 27 34400 Kağıthane İstanbul
Telefon:
02123441265
Faks:
-
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:00-18:00
Salı
09:00-18:00
Çarşamba
09:00-18:00
Perşembe
09:00-18:00
Cuma

Büyükelçilik

Adres:
Kırkpınar Sk No:18 G.O.P Ankara
Telefon:
03124058010-4084800
Faks:
03124430544-4084899
E-Posta Adresi:
emb.ankara@mfa.no
İnternet sitesi:
http://www.norway.org.tr/
Pazartesi
09:00-18:00
Salı
09:00-18:00
Çarşamba
09:00-18:00
Perşembe
09:00-18:00
Cuma
BİZE ULAŞIN

NORVEÇ Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın