Kamerun Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (6 Aydan eski olmayan vesikalık) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Yeşil,Gri ve Diplomatik pasaport sahiplerinden vize istenmemektedir.

Normal pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Kamerun vizesi alması gereklidir.

Kamerun vize başvuruları Ankara Kamerun Elçiliği tarafından kabul edilmektedir.

Kamerun vize başvurularında uluslararası aşı sertifikası (Sarıhumma aşısı karnesi) istenmektedir.

Vizeler tek girişli 2 aylık ve 15 gün kalış süreli verilmektedir.

Güncelleme tarihi: 01-01-2019

Turistik Vize

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

100 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Maaş bordrosu

İş Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

100 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Maaş bordrosu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

100 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Kamerun Fahri Konsolosluğu

Adres: Universite Mahallesi Bağlariçi Cad. No 29 Avcılar
Tel: +90212 676 0128
Faks: +90212 676 0106
E-posta: osmanmerzeci@kerevitas.com.tr
Website:
Pazartesi: 09:00-17:00
Salı: 09:00-17:00
Çarşamba: 09:00-17:00
Perşembe: 09:00-17:00
Cuma: 09:00-17:00
BİZE ULAŞIN

Kamerun Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın