Özbekistan Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2  fotoğraf gerekmektedir.

Acenta başvurusu telex numarası alındığı takdirde geçerli olmaktadır. Bu numara Özbekistan Bakanlığı tarafından verilmektedir.
Vize basvuru formu http://www.evisa.mfa.uz/Registration.aspx adresi üzerinden online olarak doldurulmalıdır.
Vize ücretleri Özbekistan dan gönderilen telex numarasına göre değişmektedir.
80 USD den başlayan 3 gün süreli ve senelik 280 USD civarında ücretleri vardır.
Özbekistan Konsolosluğu turistik vize başvurusu kabul etmemektedir.
Özbekistan Konsolosluğu Pazartesi,Çarşamba ve Cuma günleri işlem yapmaktadır.
Başvurular sadece şahsi olarak yapmaktadır.
Güncelleme tarihi :01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

1-2 Gün

Vize ücreti

80-280 Dolar

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

İşlem süresi

1-2 Gün

Vize ücreti

80-280 Dolar

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Davet mektubu
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Şehit Halil İbrahim Cd No:23 İstinye İstanbul
Telefon:
+902122290075
Faks:
+902122934742
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
10:00--12:00
Salı
-
Çarşamba
10:00--12:00
Perşembe
-
Cuma
10:00--12:00

Büyükelçilik

Adres:
Willy Brand Sk No:13 Çankaya Ankara
Telefon:
+903124413871
Faks:
+903124427058
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
10:00--12:00
Salı
-
Çarşamba
10:00--12:00
Perşembe
-
Cuma
10:00--12:00
BİZE ULAŞIN

ÖZBEKİSTAN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın