Özbekistan Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Acenta başvurusu telex numarası alındığı takdirde geçerli olmaktadır. Bu numara Özbekistan Bakanlığı tarafından verilmektedir.

Vize basvuru formu http://www.evisa.mfa.uz/Registration.aspx adresi üzerinden online olarak doldurulmalıdır.

Vize ücretleri Özbekistan dan gönderilen telex numarasına göre değişmektedir.

80 USD den başlayan 3 gün süreli ve senelik 280 USD civarında ücretleri vardır.

Özbekistan Konsolosluğu turistik vize başvurusu kabul etmemektedir.

Özbekistan Konsolosluğu Pazartesi,Çarşamba ve Cuma günleri işlem yapmaktadır.

Başvurular sadece şahsi olarak yapmaktadır.

Güncelleme tarihi:01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

1-2 gün

Vize ücreti

80-280 Dolar

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

İşlem süresi

1-2 gün

Vize ücreti

80-280 Dolar

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Davet mektubu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

1-2 gün

Vize ücreti

80-280 Dolar

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Özbekistan Başkonsolosluğu

Adres: Şehit Halil İbrahim Cd No:23 İstinye İstanbul
Tel: +902122290075
Faks: +902122934742
E-posta:
Website:
Pazartesi: 10:00-12:00
Salı:
Çarşamba: 10:00-12:00
Perşembe:
Cuma: 10:00-12:00

Özbekistan Büyükelçiliği

Adres: Willy Brand Sk No:13 Çankaya Ankara
Tel: +903124413871
Faks: +903124427058
E-posta:
Website:
Pazartesi: 10:00-12:00
Salı:
Çarşamba: 10:00-12:00
Perşembe:
Cuma: 10:00-12:00
BİZE ULAŞIN

Özbekistan Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın