Hırvatistan Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Schengen vize sistemine dahil olan ülkelerdendir. Seyahat Sigortasy istemektedir.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2  fotoğraf gerekmektedir.

01.07.2013 Tarihi itibariyle Schengen sistemine dahil edilmiştir.
Tüm başvurular VFS Global( 0212 373 58 21) vize başvuru merkezi aracılığı ile yapılmaktadır. Yeşil pasaport sahiplerinden vize istenmez.
Vize işlem süresi normal 7 ile 10 iş günü arası sürmektedir.
başvuru formu https://crovisa.mvep.hr/ adresinden nline olarak doldurulması gereklidir.
Ticari vize başvurularında Tüzel kişi tarafından Garanti Mektubu : orijinal olarak sunulmalıdır (eğer Dışişleri Bakanlığı’nda muhafaza ediliyorsa kopyası olabilir) http://tr.mvep.hr/files/file/obrasci/JamstvenoPismoPravnaOsoba.pdf adresinden doldurulmuş. Garantör – Hırvatistan’daki tüzel kişi – yetkili kişi tarafından imzalı ve mühürlü resmi belge sunmalıdır.
Pasaportunda çok girişli schengen vizesi olan T.C vatandaşları schengen vizesi ile Hırvatistan a seyahat edebilir.
Ekspres işlem süresi 3 iş günüdür.
Tüm başvuru sahiplerinin başvuru günü bizim refakatimizde başvuru merkezine şahsen gelmesi gerekir
Güncelleme tarihi : 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

10-15 Gün

Vize ücreti

85 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK i?e giri? belgesi ve aylyk prim bordrosu (son 4 ay)
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Okul mektubu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

10-15 Gün

Vize ücreti

85 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Okul mektubu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Mesrutiyet cad. 163/2 Tepebasi-istanbul
Telefon:
0212-2935467-68
Faks:
0212-2935476
E-Posta Adresi:
gkrh.istanbul@mvpei.hr
İnternet sitesi:
www.mvpei.hr
Pazartesi
09:00-12:00
Salı
09:00-12:00
Çarşamba
09:00-12:00
Perşembe
09:00-12:00
Cuma
09:00-12:00

Büyükelçilik

Adres:
Kelebek sok no 15/A 06700 Gop-Ankara
Telefon:
03124460831 4469460
Faks:
03124464700
E-Posta Adresi:
ankara@mvpei.hr
İnternet sitesi:
www.tr.mvp.hr
Pazartesi
09:00-12:00
Salı
09:00-12:00
Çarşamba
09:00-12:00
Perşembe
09:00-12:00
Cuma
09:00-12:00
BİZE ULAŞIN

HIRVATİSTAN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın