Türkmenistan Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2 ( Vesikalık)  fotoğraf gerekmektedir.

Yeşil pasaportlara vize istenmemektedir.Ancak yeşil pasaport hamili vatandaşlarımız vizeden muaf olmakla birlikte, davet edilmek ve pasaport bilgileri ilgili Türkmen makamlarına bildirilmek kaydıyla ülkeye kabul edildiği dışişleri bakanlığımızın web sitesinde bildirilmiştir.

Davet sahibi firmanın İstanbul Başkonsolosluğuna davetiyeyi teleks ile göndermesi ve numarasını bildirmesi gerekmektedir. Davetiye hem konsolosluğa hem de şahsın kendine gelmelidir. Güncelleme tarihi :01/01/2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3 - 5 Gün

Vize ücreti

100 - 150 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

3 - 5 Gün

Vize ücreti

100 - 150 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Gazi Evrenos Cd Baharistan Sk No:13 Yeşilköy İstanbul
Telefon:
+902126620222
Faks:
+902126620224
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:30-11:00
Salı
09:30-11:00
Çarşamba
09:30-11:00
Perşembe
09:30-11:00
Cuma
09:30-11:00

Büyükelçilik

Adres:
Koza Sk No:28 Çankaya Ankara
Telefon:
+903124417122
Faks:
+903124417125
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:30-11:00
Salı
09:30-11:00
Çarşamba
09:30-11:00
Perşembe
09:30-11:00
Cuma
09:30-11:00
BİZE ULAŞIN

TÜRKMENİSTAN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın