Vietnam Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 2 form doldurulması gerekmektedir.

Tüm Vizeler Ankara Büyükelcilikten verilmektedir.

Türk vatandaşlarının kapıdan vize alarak ülkeye giriş kolaylığı kaldırılmıştır.

Tek giriş ve çok giriş olarak vize ücretleri değişmektedir.

Tüm başvuru sahiplerinden C1 Belgesi gerekmektedir. Bu belge Vietnam da bulunan acentelerden temin edilmesi gereklidir.

Ekspres vize uygulaması konsolosluk tarafından ekstra ücret karşılığında yapılmaktadır.

Güncelleme tarihi: 01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

80 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

80 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

80 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Vietnam Başkonsolosluğu

Adres: Itri Sk No. 3/1 Balmumcu İstanbul
Tel: +902122746908
Faks: +902122746909
E-posta: tisqvn@ttnet.net.tr
Website:
Pazartesi: 09:00-12:00
Salı: 09:00-12:00
Çarşamba: 09:00-12:00
Perşembe: 09:00-12:00
Cuma: 09:00-12:00

Vietnam Büyükelçiliği

Adres: Çayhane Sk. No 35 Gaziosmanpaşa Ankara
Tel: 903124468049
Faks: 03124465623
E-posta: dsqvnturkey@yahoo.com
Website:
Pazartesi: 09:00-12:00
Salı: 09:00-12:00
Çarşamba: 09:00-12:00
Perşembe: 09:00-12:00
Cuma: 09:00-12:00
BİZE ULAŞIN

Vietnam Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın