Vietnam Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Kişi başı  2 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2  fotoğraf gerekmektedir.

Tüm Vizeler Ankara Büyükelcilikten verilmektedir.
Türk vatandaşlarının kapıdan vize alarak ülkeye giriş kolaylığı kaldırılmıştır.
Tek giriş ve çok giriş olarak vize ücretleri değişmektedir.
Tüm başvuru sahiplerinden C1 Belgesi gerekmektedir. Bu belge Vietnam da bulunan acentelerden temin edilmesi gereklidir.
Ekspres vize uygulaması konsolosluk tarafından ekstra ücret karşılığında yapılmaktadır.
Güncelleme tarihi : 01/01/2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

80 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK i?e giri? belgesi ve aylyk prim bordrosu (son 4 ay)
• Kredi kartı fotokopisi
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

80 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Itri Sk No. 3/1 Balmumcu İstanbul
Telefon:
+902122746908
Faks:
+902122746909
E-Posta Adresi:
tisqvn@ttnet.net.tr
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:00-12:00
Salı
09:00-12:00
Çarşamba
09:00-12:00
Perşembe
09:00-12:00
Cuma
09:00-12:00

Büyükelçilik

Adres:
Çayhane Sk. No 35 Gaziosmanpaşa Ankara
Telefon:
903124468049
Faks:
03124465623
E-Posta Adresi:
dsqvnturkey@yahoo.com
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:00-12:00
Salı
09:00-12:00
Çarşamba
09:00-12:00
Perşembe
09:00-12:00
Cuma
09:00-12:00
BİZE ULAŞIN

VİETNAM Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın