Tacikistan Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Umuma Mahsus Pasaport hamili vatandaşlarımızın, Tacikistan a gerçekleştirecekleri turistik amaçlı seyahatleri öncesinde www.evisa.tj, bunun dışındaki amaçlarla gerçekleştirecekleri seyahatleri öncesinde ise www.visa.gov.tj internet adreslerinden başvurularını yaparak vizelerini almaları gerekmekte olup, havalimanında vize itası uygulaması kaldırılmıştır.

Güncelleme tarihi: 01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

1 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

1 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

1 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Tacikistan Büyükelçiliği

Adres: Ferit Recai Ertuğrul Caddesi No 20 Diplomatik Site Oran Anakara
Tel: +90312 491 1607
Faks: +90312 491 1603
E-posta: tajemb_turkey@inbox.ru
Website: http://www.tajikembassytr.org/
Pazartesi: 09:00-17:00
Salı: 09:00-17:00
Çarşamba: 09:00-17:00
Perşembe: 09:00-17:00
Cuma: 09:00-17:00
BİZE ULAŞIN

Tacikistan Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın