Malta Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Schengen vize sistemine dahil olan ülkelerdendir.

Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

10 Yıl ve ya daha önce alınmış pasaportlar başvuruya kabul edilmemektedir. Bu gibi durumlarda başvuru için yeni pasaport çıkartılmalıdır.

Ayrıca tüm pasaportlar mutlaka hamili tarafından imzalı ve en az 2 adetboş vize sayfası olmalıdır. Malta vizeler için vfs global aracı kurum kabul edilmektedir.

VIP SERVISI

Vize talep edenler, diledikleri takdirde 50 EUR ödeyerek VFS merkezi bünyesinde sunulan VİP servisinden yararlanabilirler

Eğer bu hizmetimizden yararlanmak istiyorsanız RDV alırken bu seçeneği (Preminium lounge) işaretlemeyi unutmayınız.

VIP servimizi tercih etmenizin, konsolosluğun işlem sürecini ve kararını etklemeyeceğini lütfen unutmayınız.

Yeşil pasaportlara vize istenmemektedir.

25.09.2014 tarihinden itibaren yapılan vize müracaatları parmak izi uygulaması sebebi ile bizim refakatimiz de başvuru sahibinin şahsen müracaatı ile yapılmaktadır. Diğer schengen ülkelerine verilen parmak izi belgelenebilir ise ve VIS sisteminde parmak izi gözükür ise kişinin şahsen konsolosluğa gelmesi gerekmez.

En az 30.000€ değerinde seyehat sağlık sigortası evraklara eklenmelidir.Sigorta seyahat bitiş tarihinden 15 gün daha fazla olmalıdır.

Otel Ve Uçak rezervasyonu onaylı olmalıdır.

Şirket evraklar orjinal olmalıdır.

Her başvuru için başvuru tarihinden 3 gün önce işletilmiş içinde güncel bakiye bulunan banka hesap cüzdanı istenmektedir.

Güncelleme Tarihi: 01/01/2017

Turistik Vize

İşlem süresi

5-10 gün

Vize ücreti

90 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

5-7 gün

Vize ücreti

90 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

Vize ücreti

90 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Okul kimliği
  • Okul mektubu
  • Akseptans

Malta Başkonsolosluğu

Adres: Aydede CAD. NO: 16 / 11 80090 Taksim-İstanbul
Tel: 212 3111212
Faks:
E-posta:
Website:
Pazartesi: 09:00-16:00
Salı: 09:00-16:00
Çarşamba: 09:00-16:00
Perşembe: 09:00-16:00
Cuma: 09:00-16:00
BİZE ULAŞIN

Malta Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın