Zimbabwe Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Her başvuru için  2 (Vesikalık)  fotoğraf gerekmektedir.
Türk vatandaşları (umumi pasaport ile diplomatik, hususi ve resmi pasaport hamilleri) her tür seyahatlerinde vizeye tabi olup, vize başvurusunda bulunabilmek için pasaport süresinin en az altı (6) ay geçerli olması zorunludur.
Otuz (30) günü geçen seyahatler için uzun süreli ikamet/çalışma vizesi alınması gerekmektedir. Tek ve çift giriş vizeleri altı (6) ay süreyle düzenlenmekte olup, altı (6) ay geçerli çok girişli vizenin yalnızca Harare-Zimbabwe’den altı (6) hafta içerisinde alınması mümkündür.
Vize müracaatları Güney Afrika Cumhuriyeti vatandaşları dışındaki ülke vatandaşları için bizzat başvuru halinde 7-14 çalışma günü, vize talebinin postayla iletilmesi halinde ise 3-4 hafta içerisinde işlem görmekte ve vize ita olunmaktadır.

Sarı Hummah hastalığın olduğu ülkeden gelinmesi halinde Sarı Humma (Yellow Fever)aşısı yaptırılmalıdır.
Hepatit A (Hepatitus A) ve Tetanoz (Tetanus) aşısı yaptırılması önerilmektedir.
Sıtma (Malaria Prophylaxis) hastalığına dikkat edilmesi gerekmektedir.
BİZE ULAŞIN

ZİMBABVE Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın