Estonya Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Schengen vize sistemine dahil olan ülkelerdendir. Seyahat Sigortasy istemektedir.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

10 Yıl ve ya daha önce alınmış pasaportlar başvuruya kabul edilmemektedir. Bu gibi durumlarda başvuru için yeni psaport çıkartılmalıdır. Ayrıca tüm pasaportlar mutlaka hamili tarafından imzalı ve en az 2 adet boş vize sayfası olmalıdır
Yeşil pasaportlara vize istenmemektedir
Ticari vize işlemlerinde Estonya dan gelmiş imzalı ,kaşeli davetiye olmalıdır.
VFS Global Aracı kurumu vasıtası ile başvurular randevu ile kabul edilmektedir.
Başvuru evraklarına ilave olarak en az 30.000 Euro teminatli Seyahat sağlık sigortası eklenmelidir.
Evli çiftlerden Eş ile yapılan vize başvurularında evlilik cüzdan fotokopisi
25.09.2014 tarihinden itibaren yapılan vize müracaatları parmak izi uygulaması sebebi ile bizim refakatimizde başvuru sahibinin şahsen müracaatı ile yapılmaktadır. Diğer schengen ülkelerine verilen parmak izi belgelenebilir ise ve VIS sisteminde parmak izi gözükür ise kişinin şahsen konsolosluğa gelmesi gerekmez.
Güncelleme Tarihi : 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

7 Gün

Vize ücreti

85 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK i?e giri? belgesi ve aylyk prim bordrosu (son 4 ay)
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

7 Gün

Vize ücreti

85 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Anadolu Group.Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No: 58Buyaka E. Blok Ümraniye 34771 / / İSTANBUL
Telefon:
+90 (216) 578 8518
Faks:
-
E-Posta Adresi:
tuncay.ozilhan@anadolugrubu.com.tr
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:00-17:00
Salı
09:00-17:00
Çarşamba
09:00-17:00
Perşembe
09:00-17:00
Cuma
09:00-17:00

Büyükelçilik

Adres:
Gölgeli Sok. No:16 06700 G.O.P. Ankara
Telefon:
+90 03124056970
Faks:
+90 03124472857
E-Posta Adresi:
embassy.ankara@mfa.ee
İnternet sitesi:
www.estemb.org.tr
Pazartesi
09:00-17:00
Salı
09:00-17:00
Çarşamba
09:00-17:00
Perşembe
09:00-17:00
Cuma
09:00-17:00