Cibuti Vize Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri anılan ülkeye yapacakları üç aya kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır.

Vize başvuruları Ankara Elçiliğinden yapılmaktadır.

Güncelleme tarihi: 01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

5-10 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

5-10 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

5-10 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Cibuti Büyükelçiliği

Adres: İlkbahar Mah Galip Erdem Cad 613 Sok No 6 Yıldız Çankaya Ankara
Tel: 03124919513
Faks:
E-posta:
Website:
Pazartesi: 09:00-17:00
Salı: 09:00-17:00
Çarşamba: 09:00-17:00
Perşembe: 09:00-17:00
Cuma: 09:00-17:00
BİZE ULAŞIN

Cibuti Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın