Cibuti Vize Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 1 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 Online form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Normal Pasaportlar için vize gereklidir, Yeşil,Gri ve Diplamatik pasaportlar 90 güne kadar ki kalışlarda vizeden muaftır.

Cibuti vizesi başvuruları Ankara Elçiliğinden yapılmaktadır.

Cibuti vize başvuru formu online olarak doldurulmaktadır.

Online form linki: http://visa.djiboutiembassy.com.tr/visa/step-1

Online form doldurulduktan sonra vize evrakları ve online form konsolosluğa mail olarak gönderilmelidir.

Vize başvuruları randevu ile acente vasıtası ile yapılabilmektedir, şahsi müracaat zorunluğu yoktur.

Güncelleme tarihi: 01-01-2019

Turistik Vize

İşlem süresi

5-10 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

5-10 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu
  • Davet mektubu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

5-10 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Cibuti Büyükelçiliği

Adres: İlkbahar Mah Galip Erdem Cad 613 Sok No 6 Yıldız Çankaya Ankara
Tel: +90 (312) 491 95 13 - 14
Faks:
E-posta: info@djiboutiembassy.com.tr
Website: http://visa.djiboutiembassy.com.tr
Pazartesi: 09:00-12:30 / 13:30-17:00
Salı: 09:00-12:30 / 13:30-17:00
Çarşamba: 09:00-12:30 /13:30-17:00
Perşembe: 09:00-12:30 / 13:30-17:00
Cuma: 09.00-12.30 / 13.30-15.00
BİZE ULAŞIN

Cibuti Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın