Gambiya Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (Biometrik) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, Türkçe, olarak hazırlanmıştır.

Normal,Yeşil,Gri Pasaportlara vize uygulanmaktadır, Diplomatik pasaportlar vizeden muaftır.

Vize başvuruları Ankara Büyükelçiliği veya İstanbul Fahri Konsolosluğundan yapılaktadır.

Güncelleme Tarihi: 01-01-2019

Turistik Vize

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

50-100 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

50-100 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

50-100 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Gambiya Büyükelçiliği

Adres: Hilal Mahalesi, Hollanda Caddesi No:31 Çankaya/Ankara
Tel: +90 3124425771
Faks: +90 (312) 4425707
E-posta: gamembank@gmail.com
Website:
Pazartesi: 09:00-17:00
Salı: 09:00-17:00
Çarşamba: 09:00-17:00
Perşembe: 09:00-17:00
Cuma: 09:00-17:00

BİZE ULAŞIN

Gambiya Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın