Gambiya Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 adet, 6 aydan eski olmayan vesikalık fotoğraf fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Pasaport da en az 2 adet boş vize sayfası bulunmalıdır.

Diplomatik pasaport sahipleri 90 güne kadar vizeden muaftır.

Umuma Mahsus Pasaport sahipleri, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Güncelleme tarihi: 22.12.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

40 Dolar

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Davet mektubu
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Gambiya Büyükelçiliği

Adres: İlkbahar Mahallesi 609. Cadde 617/1 Sokak No:40 Çankaya
Tel: +90 3124425771
Faks: +90 (312) 4425707
E-posta: gamembank@gmail.com
Website:
Pazartesi: 09:00-17:00
Salı: 09:00-17:00
Çarşamba: 09:00-17:00
Perşembe: 09:00-17:00
Cuma: 09:00-17:00
BİZE ULAŞIN

Gambiya Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın