Gambiya Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu İngilizce olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2 adet ,6 aydan eski olmayan vesikalık fotoğraf  fotoğraf gerekmektedir.
Pasaport da en az 2 adet boş vize sayfası bulunmalıdır.
Diplomatik pasaport sahipleri 90 güne kadar vizeden muaftır.
Umuma Mahsus Pasaport sahipleri, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
Güncelleme tarihi : 22.12.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

40 Dolar

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Okul kimliği
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Davet mektubu
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Okul kimliği
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Büyükelçilik

Adres: Hilal Mah. Hollanda Cad. No:31 Yıldız Ankara
Telefon: 03124425771
Faks: -
E-Posta: -
Site: -
Pazartesi 09:00-17:00
Salı 09:00-17:00
Çarşamba 09:00-17:00
Perşembe 09:00-17:00
Cuma 09:00-17:00

Konsolosluk

Adres: -
Telefon: 02122591742
Faks: -
E-Posta: -
Site: -
Pazartesi 09:00-17:00
Salı 09:00-17:00
Çarşamba 09:00-17:00
Perşembe 09:00-17:00
Cuma 09:00-17:00
BİZE ULAŞIN

GAMBİYA Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın