Gambiya Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu İngilizce olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2 adet ,6 aydan eski olmayan vesikalık fotoğraf  fotoğraf gerekmektedir.
Pasaport da en az 2 adet boş vize sayfası bulunmalıdır.
Umuma Mahsus Pasaport sahipleri ve Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
Güncelleme tarihi : 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

40 Dolar

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• Davet mektubu
• Banka hesap cüzdanı
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Büyükelçilik

Adres:
Hilal Mah. Hollanda Cad. No:31 Yıldız Ankara
Telefon:
03124425771
Faks:
-
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:00-17:00
Salı
09:00-17:00
Çarşamba
09:00-17:00
Perşembe
09:00-17:00
Cuma
09:00-17:00

Konsolosluk

Adres:
-
Telefon:
02122591742
Faks:
-
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:00-17:00
Salı
09:00-17:00
Çarşamba
09:00-17:00
Perşembe
09:00-17:00
Cuma
09:00-17:00
BİZE ULAŞIN

GAMBİYA Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın