Ruanda Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Vizeler Ankara da bulunan Ruanda Büyükelçiliği’nden alınmaktadır.

En az 6 ay geçerliliği olan pasaport

Ticari seyahatlerde davetiye

Ruanda ya seyahat edilmesi ile ilgili dilekçe (dilekçede hangi amaç ile seyahat edildiği mutlaka belirtilmelidir)

2 adet resim

rezervasyon görüntüleri

vize formu www.ruandaturkiye.com adresinden temin edilmektedir.

 

Güncelleme 01.01.2018

 

Turistik Vize

İşlem süresi

3 - 7 gün

Vize ücreti

30 USD - 60 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

3 - 7 gün

Vize ücreti

30 USD - 60 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3 - 7 gün

Vize ücreti

30 USD - 60 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Ruanda Büyükelçiliği

Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi Galip Erdem Caddesi 575. Sokak No.2-A Çankaya
Tel: 0312 491 84 34
Faks: 0312 491 84 90
E-posta: ambankara@gmail.com
Website: www.ruandaturkiye.com
Pazartesi: 09.00-18:00
Salı: 09.00-18:00
Çarşamba: 09.00-18:00
Perşembe: 09.00-18:00
Cuma: 09.00-18:00
BİZE ULAŞIN

Ruanda Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın