Ruanda Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Vizeler Ankara da bulunan Ruanda Büyükelçiliği nden alınmaktadır.
En az 6 ay geçerliliği olan pasaport
Ticari seyahatlerde davetiye
Ruanda ya seyahat edilmesi ile ilgili dilekçe ( dilekçede hangi amaç ile seyahat edildiği mutlaka belirtilmelidir)
2 adet resim
rezervasyon görüntüleri
vize formu www.ruandaturkiye.com adresinden temin edilmektedir. Güncelleme 01/01/2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3 - 7 Gün

Vize ücreti

30 Usd - 60 Usd

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Banka hesap cüzdanı
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

3 - 7 Gün

Vize ücreti

30 Usd - 60 Usd

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Davet mektubu
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

BİZE ULAŞIN

RUANDA Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın