Kenya Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 1 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, Fransızca, olarak hazırlanmıştır.

Kenya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize talep etmektedir.

3 farklı şekilde vize alınabilir

1. Ankara Eliçiliğinden vize alımı

2. Online olarak e-visa alımı Link: www.ecitizen.go.ke

3. Ülkeye varışta sınır kapısından vize alımı

Sınır kapısından alınacak vize işlemleri için gerekli belgeler:

- En az 6 ay daha geçerliliği devam eden pasaport aslı

- Otel ve uçak rezevasyonları

- Seyahat programı, ziyaret edilecek yerlerin listesi (turistik gezilerde)

- İş gezilerinde firma davet mektubu fotokopisi

Güncelleme tarihi: 0-01-2019

Turistik Vize

İşlem süresi

2-5 gün

Vize ücreti

50 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Otel rezervasyonu
  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

2-5 gün

Vize ücreti

50 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Davet mektubu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu
  • Uçak bileti

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

2-5 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Kenya Büyükelçiliği

Adres: İlkbahar Mah. Galip Erdem Cad. 613 Sk. No. 11 Yıldız Çankaya Ankara
Tel: (312) 491-4508
Faks:
E-posta:
Website:
Pazartesi: 09:00-16:00
Salı: 09:00-16:00
Çarşamba: 09:00-16:00
Perşembe: 09:00-16:00
Cuma: 09:00-16:00

Kenya Fahri Konsolosluğu

Adres: Organize Deri Sanayi 12.Yol L3-4C Parsel Tuzla Istanbul
Tel: 0216 394 19 83
Faks: 0216 394 19 85
E-posta:
Website:
Pazartesi: 09:00-16:00
Salı: 09:00-16:00
Çarşamba: 09:00-16:00
Perşembe: 09:00-16:00
Cuma: 09:00-16:00
BİZE ULAŞIN

Kenya Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın