Endonezya Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2  fotoğraf gerekmektedir.

Endonezya’ya seyahat edecek vatandaşlarımızın pasaportlarının geçerlilik süresinin ülkeye girişten itibaren en az altı (6) ay olması gerekmektedir.
T.C Vatandaşları vizelerini gümrük kapısından alabilirler veya aşağıdaki link üzerinden online vize alabilirler.
http://evisa.kbri-newdelhi.go.id/ br> Güncelleme 01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

2-3 Gün

Vize ücreti

35 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi ve aylık prim bordrosu (son 4 ay)
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

2-3 Gün

Vize ücreti

35 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres: Düğmeciler Mahallesi Düğmeciler Cd. No:52 34055 Eyüp/İstanbul
Telefon: 0212 674 86 86
Faks: -
E-Posta: -
Site: http://www.indo-tr.org/
Pazartesi -
Salı -
Çarşamba -
Perşembe -
Cuma -

Büyükelçilik

Adres: -Abdullah Cevdet sok no 10 06680 Cankaya-Ankara
Telefon: 0312 438 21 90-92
Faks: 0312-4382193
E-Posta: -indoank@marketweb.net.tr
Site: www.indo-ank.org
Pazartesi -
Salı -
Çarşamba -
Perşembe -
Cuma -
BİZE ULAŞIN

ENDONEZYA Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın