Endonezya Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorunda değildir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 30 güne kadar ki kalışlar için vizeden muaftır.

30 günden fazla sürecek seyahatler için Ankara Endonezya Büyükelçiliğinden vize müracaatında bulunulması gerekmektedir.

Endonezya’ya seyahat edecek kişilerin mutlaka 6 ay geçerli pasaportlarının olması gereklidir.

 

Güncelleme 01-01-2019

Endonezya Başkonsolosluğu

Adres: Düğmeciler Mahallesi Düğmeciler Cd. No:52 34055 Eyüp/İstanbul
Tel: 0212 674 86 86
Faks:
E-posta:
Website: http://www.indo-tr.org/
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:

Endonezya Büyükelçiliği

Adres: Abdullah Cevdet sok no 10 06680 Cankaya-Ankara
Tel: 0312 438 21 90-92
Faks: 0312-4382193
E-posta: indoank@marketweb.net.tr
Website: www.indo-ank.org
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:
BİZE ULAŞIN

Endonezya Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın