Endonezya Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Endonezya’ya seyahat edecek kişilerin mutlaka 6 ay geçerli pasaportlarının olması gereklidir.

Türk Vatandaşları vizelerini Endonezya'ya varışta gümrük kapısından veya veya aşağıdaki link üzerinden online vize alabilirler.

http://evisa.kbri-newdelhi.go.id/

Dışişleri Bakalığının Seyaat Uyarısı için : http://www.mfa.gov.tr/endonezya-seyahat-edecek-turk-vatandaslarinin-dikkatine.tr.mfa

Güncelleme 01.01.2019

Turistik Vize

İşlem süresi

2-3 gün

Vize ücreti

35 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

2-3 gün

Vize ücreti

35 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

2-3 gün

Vize ücreti

35 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Endonezya Başkonsolosluğu

Adres: Düğmeciler Mahallesi Düğmeciler Cd. No:52 34055 Eyüp/İstanbul
Tel: 0212 674 86 86
Faks:
E-posta:
Website: http://www.indo-tr.org/
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:

Endonezya Büyükelçiliği

Adres: Abdullah Cevdet sok no 10 06680 Cankaya-Ankara
Tel: 0312 438 21 90-92
Faks: 0312-4382193
E-posta: indoank@marketweb.net.tr
Website: www.indo-ank.org
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:
BİZE ULAŞIN

Endonezya Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın