Kuveyt Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu İngilizce olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı  2 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2  fotoğraf gerekmektedir.

Kuveyt vizesi gümrük kapılarından alınmaktadır.
Kuveyt’e seyahat edecek vatandaşlarımıza sınır kapılarında 3 ay ikamet süreli turistik vizelerin harçsız olarak verilmesi uygulamasına başlandığı Kuveyt makamlarınca bildirilmiştir.
Güncelleme tarihi : 01.01.2015

Turistik Vize

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

İşlem süresi

5 Gün

Vize ücreti

200 TL

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Okul kimliği
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Büyükelçilik

Adres:
Reşit Galip Cd Kelebek Sk No:110 G.O.P. Ankara
Telefon:
+903124450576
Faks:
+903124466839
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:30-15:00
Salı
09:30-15:00
Çarşamba
09:30-15:00
Perşembe
09:30-15:00
Cuma
09:30-15:00
BİZE ULAŞIN

KUVEYT Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın