Kuveyt Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 2 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Kuveyt için Türk vatandaşlarına sınır kapısında vize vermektedir. Ve toplam 90 günlük vize verilmektedir. Kuveyt’ten yapılmış 4 yıldızlı ve 5 yıldızlı bir otel rezervasyonu gereklidir.

Pasaportunuzun seyahat bitim tarihinden 6 ay geçerli olması gereklidir.

Güncelleme tarihi: 22.12.2017

Turistik Vize

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

5 gün

Vize ücreti

200 TL

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Kuveyt Başkonsolosluğu

Adres: Cebeci Cad. No:22 Akatlar-Etiler/ İSTANBUL
Tel: (212) 351 18 88
Faks: (212) 352 76 60
E-posta: consulatekuwaitistanbul@yahoo.com
Website:
Pazartesi: 09:30-15:00
Salı: 09:30-15:00
Çarşamba: 09:30-15:00
Perşembe: 09:30-15:00
Cuma: 09:30-15:00

Kuveyt Büyükelçiliği

Adres: Reşit Galip Cd Kelebek Sk No:110 G.O.P. Ankara
Tel: +903124450576
Faks: +903124466839
E-posta:
Website:
Pazartesi: 09:30-15:00
Salı: 09:30-15:00
Çarşamba: 09:30-15:00
Perşembe: 09:30-15:00
Cuma: 09:30-15:00
BİZE ULAŞIN

Kuveyt Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın