Uruguay Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorunda değildir.
90 güne kadar Türk Vatandaşları vizeden muaftır, en az 6 ay geçerliliği olan pasaport gereklidir.
Güncelleme 01.01.2017

Büyükelçilik

Adres:
-
Telefon:
-
Faks:
-
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
-
Salı
-
Çarşamba
-
Perşembe
-
Cuma
-

Konsolosluk

Adres:
-
Telefon:
-
Faks:
-
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
-
Salı
-
Çarşamba
-
Perşembe
-
Cuma
-
BİZE ULAŞIN

URUGUAY Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın