Zambiya Vize Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Türkiye de diplomatik misyonu yoktur.Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus Pasaportlar vizeye tabidir. Umuma Mahsus Pasaport hamilleri turizm veya işgörüşmesi amaçlı seyahatleri için 30 güne kadar ikamet süreli tek, çift veya müteaddit girişli vizelerini sınır kapılarında alabilirler. Zambiya ya akredite diplomatik temsilciliklere atanan Diplomatik Pasaport hamilleri de vizelerini sınırda alabilirler

Güncelleme 01.01.2018

Turistik Vize

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Öğrenci Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Zambiya Büyükelçiliği

Adres: Adres: Ilkbahar Mah., Galip Erdem Caddesi, 610. Sok. No: 9 Yıldız - Çankaya Ankara / Türkiye
Tel: +90 312 490 90 85-86
Faks:
E-posta:
Website:
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:
BİZE ULAŞIN

Zambiya Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın