Zambiya Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Türkiye de diplomatik misyonu yoktur.Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus Pasaportlar vizeye tabidir. Umuma Mahsus Pasaport hamilleri turizm veya işgörüşmesi amaçlı seyahatleri için 30 güne kadar ikamet süreli tek, çift veya müteaddit girişli vizelerini sınır kapılarında alabilirler. Zambiya ya akredite diplomatik temsilciliklere atanan Diplomatik Pasaport hamilleri de vizelerini sınırda alabilirler
Güncelleme 01.01.2017
BİZE ULAŞIN

ZAMBİYA Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın