Zambiya Vize Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Zambiya'nın Türkiye de resmi bir temsilciliği bulunmamaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize gereklidir.

Zambiya vizesi online olarak veya ülkeye girişte sınır kapısından alınabilmektedir.

Online form linki: https://eservices.zambiaimmigration.gov.zm/#/home

Sınır kapısından alınacak vize için gerekli belgeler:

- En az 6 ay geçerli pasaport aslı

- 2 adet güncel fotoğraf

- Otel ve Uçak rezervasyonları

- İş seyahatlerinde davet mektubu fotokopisi

Tek girişli vize 50 USD

İki girişli vize 80 USD

Seyahat öncesi gerekli aşılar yaptırılmalıdır.

Güncelleme Tarihi: 01-01-2019

Turistik Vize

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Öğrenci Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Zambiya Büyükelçiliği

Adres: Adres: Ilkbahar Mah., Galip Erdem Caddesi, 610. Sok. No: 9 Yıldız - Çankaya Ankara / Türkiye
Tel: +90 312 490 90 85-86
Faks:
E-posta:
Website:
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:
BİZE ULAŞIN

Zambiya Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın