Kamboçya Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (6 Aydan eski olamayan vesikalık fotoğraf) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Vizeler İstanbul da bulunan Fahri Konsolosluk tarafından verilmektedir.

Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. 30 gün geçerli turistik amaçlı vizeler, Kamboçya’nın ülkemizdeki Fahri Konsolosluğunun yanı sıra, sınır kapılarında da verilmektedir.

Express vize uygulaması bulunmakta olup 50 USD karşılığında 1 gün de vize alınabilmektedir.

Güncelleme tarihi: 22.12.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

1-4 gün

Vize ücreti

25-50 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

1-4 gün

Vize ücreti

25-50USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

1-4 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Kamboçya Fahri Konsolosluğu

Adres: Eski Büyükdere Caddesi. No:22, Park Plaza, Kat:17 Şişli/İSTANBUL
Tel: (0212) 366 50 55
Faks: (0212) 366 50 85
E-posta: alphan.manas@kambocya.org.tr
Website:
Pazartesi: 09:00-12:00
Salı: 09:00-12:00
Çarşamba: 09:00-12:00
Perşembe: 09:00-12:00
Cuma: 09:00-12:00
BİZE ULAŞIN

Kamboçya Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın