Kamboçya Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (6 Aydan eski olamayan vesikalık fotoğraf) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Kamboçya Yeşil,Gri ve Dipmolatik pasaport sahiplerinden 30 güne kadarki seyahatlerde vize istememektedir.

Normal pasaport vizeye tabidir.

Kamboçya vizeleri İstanbul Fahri Konsolosluğundan veya sıra sınır kapısından da vize verilmektedir.

Kamboçya sınır kapısından alınacak vizeler için gerekli belgeler:

- 2 adet güncel fotoğraf

- Otel ve uçak rezervasyonları

- Seyahat dönüş tarihi itibari ile en az 6 ay daha geçerliliği bulunan pasaport aslı

- 30 USD vize ücreti (nakit)

Güncelleme Tarihi: 01-01-2019

Turistik Vize

İşlem süresi

1-4 gün

Vize ücreti

30-50 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

1-4 gün

Vize ücreti

30-50 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

1-4 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Kamboçya Fahri Konsolosluğu

Adres: Eski Büyükdere Caddesi. No:22, Park Plaza, Kat:17 Şişli/İSTANBUL
Tel: (0212) 366 50 55
Faks: (0212) 366 50 85
E-posta: alphan.manas@kambocya.org.tr
Website:
Pazartesi: 09:00-12:00
Salı: 09:00-12:00
Çarşamba: 09:00-12:00
Perşembe: 09:00-12:00
Cuma: 09:00-12:00

BİZE ULAŞIN

Kamboçya Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın