Tayvan Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (Arkası beyaz fonlu vesikalık) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 (online) form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Türk vatandaşları vizeye tabidir.Yeşil ve diğer resmi pasaportlara da vize istemektedir.

Normal bordo pasaport sahipleri Tavyan için 30 güne kadar ki kalış süreli vizeleri Taipei’deki Taoyuan Uluslararası Havaalanına giriş yapılması şartı ile havaalanından vize alınabilmektedir.

Havalimanından vize alımı esnasında gerekli olan belgeler ve proseslere aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.roc-taiwan.org/tr_tr/post/410.html

Yeşil ve diğer resmi pasaport sahipleri vizeleri sadece Ankara Büyükelçiliğinden ve aşağıdaki link üzerinden e-vize olarak alabilirler.

https://visawebapp.boca.gov.tw/BOCA_MRVWeb/subroot/MRVWeb0_form.jsp

Vize işlem süresi 2-5 iş günüdür.

Güncelleme tarihi:01.01.2019

Turistik Vize

İşlem süresi

2 gün

Vize ücreti

24 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

2 gün

Vize ücreti

24 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Davet mektubu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

2 gün

Vize ücreti

24 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Okul mektubu
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu

Tayvan Büyükelçiliği

Adres: Resit Galip cad Rabat sok 97 G.opasa-Ankara
Tel: 03124367255
Faks: 0312 4477255
E-posta:
Website:
Pazartesi: 09:00-12:00
Salı: 09:00-12:00
Çarşamba: 09:00-12:00
Perşembe: 09:00-12:00
Cuma: 09:00-12:00
BİZE ULAŞIN

Tayvan Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın