Meksika Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (Arka fonu beyaz biometrik) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Meksika Türk vatandaşlarına vize uygulamaktadır.

Meksika elektronik vize uygulaması yapmaktadır ve 30 günlük ücretsiz vize verilmektedir.

Meksika elektronik vize sistemi sadece Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus (bordo) pasaport sahipleri için geçerlidir.

Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus (bordo) pasaport sahiplerinin pasaportlarında6 aydan fazla geçerliği devam eden Amerika vizesi var ise elektorinik vize temin etmeden de seyehat edebilirler.

Türkiye Cumhuriyeti hususi (yeşil) veya hizmet (gri) pasaport sahipleri Meksika vizelerini resmi temsilciliklerden randevu alınıp şahsi müracaat ile temin edilmelidir.

Meksika online vize başvuru linki: https://embamex.sre.gob.mx/turquia/index.php/consular-services/electronic-visa

SAE (Elektronik vize kontrol sistemi) kullanan havayolları check-in yaparken elektronik vizeyi sistemde gördüklerinde kişilerinin uçuşlarına izin vermektedir.

Türk Hava Yolları, Luftansa, Air France ve IBERIA hava yolları Elektronik vize sistemini kullanmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 12-03-2019

Turistik Vize

İşlem süresi

5-15 gün

Vize ücreti

36 usd

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

5-15 gün

Vize ücreti

36 usd

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

5-15 gün

Vize ücreti

36 usd

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Meksika Başkonsolosluğu

Adres: Lale Sokak No:23 Levent-İstanbul
Tel: +90 212 284 10 02-03
Faks: +90 212 284 10 02-03
E-posta: mexicoconsulate@superonline.com
Website:
Pazartesi: 09:00-12:00
Salı: 09:00-12:00
Çarşamba: 09:00-12:00
Perşembe: 09:00-12:00
Cuma: 09:00-12:00

Meksika Büyükelçiliği

Adres: Kırkpınar Sokak No18/6 Çankaya Ankara
Tel: +90 312 442 30 33
Faks: +90 312 442 02 21
E-posta: mexico@embamextur.com
Website: http://www.mexico.org.tr/03_turco.asp
Pazartesi: 09:00-12:00
Salı: 09:00-12:00
Çarşamba: 09:00-12:00
Perşembe: 09:00-12:00
Cuma: 09:00-12:00

BİZE ULAŞIN

Meksika Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın