Guinea Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu Türkçe İngilizce olarak hazırlanmıştır.
Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Gine Cumhuriyeti’ne seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye ikamet iznine sahip üçüncü ülke vatandaşları ülkeye giriş yapabilmek için Gine Konsolosluğu’na vize için müracaat etmekle yükümlüdür.
Gine Konsolosluğu, Hususi (Yeşil) Pasaport, Diplomatik (Kırmızı ve Siyah) Pasaport ve Hizmet (Gri) Pasaportu hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından da vize talep etmektedir.
Diplomatik (Siyah ve Kırmızı) Pasaport hamili olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 90 güne kadar konaklamalarını gerektiren durumlarda Gine Konsolosluğu’na vize için müracaat etmek mecburiyetinde değildirler.
Gine Cumhuriyeti’nde 90 günden daha uzun süre konaklamalarını gerektiren durumlarla ilgili ülkeye seyahat edecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları hamili oldukları pasaport türünden bağımsız olarak Gine Konsolosluğu’na vize için müracaat etmekle yükümlüdür.
Güncelleme tarihi : 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3-7 Gün

Vize ücreti

225 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• Davet mektubu
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Sögütlüçeşme Cad. No:195/5 Kadıköy/İstanbul
Telefon:
0216 550 94 01
Faks:
0216 550 94 03
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
-
Salı
-
Çarşamba
-
Perşembe
-
Cuma
-
BİZE ULAŞIN

GİNE Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın