Bulgaristan Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2 ( 6 aydan eski olmayan arka fonu beyaz biometrik)  fotoğraf gerekmektedir.

Tüm başvuruların şahsen aracı kurum olan Vfs Global firmasına yapılması gereklidir.
Yeşil Pasaportlara vize gerekmemektedir.
Ticari vizeler için Bulgaristanda ki Ticaret Odasından/ Polis onaylı orijinal , Turistik vizeler için ise SARI davetiye istenmektedir.

Vize almak isteyenin Bulgar kanun hükümleri uyarınca Bulgaristan’da kurulmuş firması varsa - Bulgar mahkeme kararı /kopya/. Bu firma veya ofisin kurulmasından 6 ay geçmesi durumunda, faaliyetini gösteren vergi levhaları veya ihracat-ithalatını gösteren gümrük belgeleri istenir

Çok girişli iş vizeleri için İş ilişkilerinin sürekliliğini teyit eden gümrük, vergi, banka belgeleri eklenmelidir. Bu belgeler olsa dahi vize süreleri konsolosluk tarafından belirlenir.
Pasaportunda seyehat tarihlerini kapyasan çok cok girişli (MULTİ) schengen vizesi olanlar ülkeye giriş yapabilmektedir.
Tüm ticari ve turistik başvurularda Nüfus müdürlüğünden alınmış tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği istenmektedir.
Detaylı evrak listesi için vize bölümü ile irtibata geçiniz.
Güncelleme tarihi : 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

5-10 Gün

Vize ücreti

60 EUR + 25 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK i?e giri? belgesi ve aylyk prim bordrosu (son 4 ay)
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

5-10 Gün

Vize ücreti

60 EUR + 25 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Büyükelçilik

Adres:
Atatürk Bulvarı No: 124 Kavaklıdere Ankara
Telefon:
+903124671948
Faks:
+903124273178
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:00-13:00
Salı
09:00-13:00
Çarşamba
09:00-13:00
Perşembe
09:00-13:00
Cuma
09:00-13:00

Konsolosluk

Adres:
Ahmet Adnan Saygun Cd No: 44 Ulus Levent İstanbul
Telefon:
+90 212 281 05 42
Faks:
+90 212 264 1011
E-Posta Adresi:
bulgconsul@superonline.com
İnternet sitesi:
http://www.bulgarianconsulate-ist.org/tr/index.html
Pazartesi
09:00-13:00
Salı
09:00-13:00
Çarşamba
09:00-13:00
Perşembe
09:00-13:00
Cuma
09:00-13:00
BİZE ULAŞIN

BULGARİSTAN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın