Kanada Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Yeşil Pasaportlara da vize gerekmektedir.

** Vize başvuruları İstanbul dan Vfs Global aracı kurumu ile yapılmaktadır. Ancak İstanbul dan başvuru yapılsa bile vizeler Ankara dan alınmaktadır.**

Vize başvurusu acentamız tarafından yapılabilmektedir. Ancak başvuru sonrasında hiç bir aşamada başvuru sahibi haricinde hiç kimse vize işlemleri hakkında bilgi almak dair işlem yapamamaktadır.

Vize başvuru formları acentamız tarafından iletilebilmektedir. Veya İnternet üzerinden http://www.cic.gc.ca/english/inoformation/applications/visa.asp adresinden indirilebilmektedir.Ancak formlar bilgisayar ortamında doldurulmalıdır. Aksi takdirde vize başvurusu geri çevrilmektedir.

Uzun süreli kalışlarda elçilik sağlık muayenesi istenebilmektedir.

Vize ücretleri epayment@cic.gc.ca adresinden online olarak yatırılmaktadır.

Ayrıca T.C vatandaşlarının Air Kanada ile seyahat edilmesi halinde aşağıdaki koşulları yerine getiren vatandaşlarımızın CANPLUS programı ile doğrudan Kanada vizesi alması artık mümkün.

Pasaportunuzda veya eski pasaportunuzda; son 10 yıl içinde alınmış ABD vizesi, Kanada vizesi veya oturum varsa sadece ekteki belgeler yeterli olacaktır.

1) Geçici ziyaretçi başvuru formu (IMM5257E): Elektronik ortamda eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalı: http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5257B_1.pdf

2) Aile bilgi formu (IMM5707): http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/imm5707e.pdf

3) İki adet fotoğraf: Standartlara uygun olmalı

 

http://www.cic.gc.ca/english/pdf/photospecs-e.pdf

 

Güncelleme tarihi: 22.12.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

7-20 gün

Vize ücreti

100 CAD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

7-20 gün

Vize ücreti

100 CAD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

7-20 gün

Vize ücreti

100 CAD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Kanada Başkonsolosluğu

Adres: Büyükdere Caddesi Tekfen Tower Binası No. 209 Kat 16 Daira 6 Levent Besiktas İstanbul
Tel: 02123859700
Faks: 02123571000
E-posta: ISTBL-CS@international.gc.ca
Website: http://www.canadainternational.gc.ca/turkey-turquie/offices-bureaux/consulate-consulat.aspx?lang=tur
Pazartesi: 09:00-12:00
Salı: 09:00-12:00
Çarşamba: 09:00-12:00
Perşembe: 09:00-12:00
Cuma: 09:00-12:00

Kanada Büyükelçiliği

Adres: Cinnah Caddesi no: 58 Cankaya-Ankara
Tel: 0312 409 27 00
Faks: 0312 409 28 11
E-posta: ankra@international.gc.ca
Website: http://geo.international.gc.ca/canada-europa/turkey/right_nav/visa_immigration-en.asp
Pazartesi: 09:00-12:00
Salı: 09:00-12:00
Çarşamba: 09:00-12:00
Perşembe: 09:00-12:00
Cuma: 09:00-12:00
BİZE ULAŞIN

Kanada Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın