Dominik Cumhuriyeti Vize Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

İstanbul da fahri konsolosluk tarafından temsil edilmektedir.

Sınır kapısında 10 Amerikan Doları karşılığında vize alınabilmektedir.

Seyahat esnasında en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaport gereklidir.

Aktarmalı uçuş kullanıcak olan kişilerin transit vizeye ihtiyacı olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Güncelleme 01-01-2019

Turistik Vize

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Öğrenci Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Dominik Cumhuriyeti Fahri Konsolosluğu

Adres: Meclis-i Mebusan Caddesi No:31 Murat Han Kat : 6 Fındıklı Istanbul
Tel: +90 212 293 83 56
Faks: +90 212 293 83 35
E-posta: bilgi@dominikcumhuriyeti.com
Website: www.dominikcumhuriyeti.com
Pazartesi: 09:00-12:00
Salı: 09:00-12:00
Çarşamba: 09:00-12:00
Perşembe: 09:00-12:00
Cuma: 09:00-12:00
BİZE ULAŞIN

Dominik Cumhuriyeti Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın