Guyana Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu French olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2  fotoğraf gerekmektedir.

Vize Fransa Konsolosluğundan randevu alınarak ada vizesi müracaatında bulunmak gerekir.
Şahsen müracaat gereklidir
Randevu için telefon bilgisi : +90212 373 58 10
Güncelleme tarihi : 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3-5 Gün

Vize ücreti

60 EURO

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi ve aylık prim bordrosu (son 4 ay)
  • Tapu fotokopisi
  • Banka hesap cüzdanı
  • Kredi kartı fotokopisi
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Okul kimliği
  • Okul mektubu
  • Akseptans
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

3-5 Gün

Vize ücreti

60

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Tapu fotokopisi
  • Banka hesap cüzdanı
  • Kredi kartı fotokopisi
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Okul kimliği
  • Okul mektubu
  • Akseptans
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

BİZE ULAŞIN

GUYANA Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın