Guyana Vize Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize Fransa Konsolosluğundan randevu alınarak ada vizesi müracaatında bulunmak gerekir.

Şahsen müracaat gereklidir

Randevu için telefon bilgisi: +90212 373 58 10

Güncelleme tarihi: 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3-5 gün

Vize ücreti

60 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

3-5 gün

Vize ücreti

60

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3-5 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Guyana Başkonsolosluğu

Adres: İstiklal Cd No:18 Taksim İstanbul
Tel: +902123348736
Faks: +902123348727
E-posta: http://www.consulfrance-istanbul.org/
Website: http://www.istanbulvize.com.tr/Content/Default.aspx
Pazartesi: 08:30-14:00
Salı: 08:30-14:00
Çarşamba: 08:30-14:00
Perşembe: 08:30-14:00
Cuma: 08:30-14:00

Guyana Büyükelçiliği

Adres: Paris Cd No:70 Kavaklıdere Ankara
Tel: +903124265465
Faks: +903124266959
E-posta:
Website: http://www.ambafrance-tr.org/spip.php?article384
Pazartesi: 08:30-14:00
Salı: 08:30-14:00
Çarşamba: 08:30-14:00
Perşembe: 08:30-14:00
Cuma: 08:30-14:00
BİZE ULAŞIN

Guyana Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın