Guyana Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları Guyana'ya giderken Guyana Vizesi almak zorundadır. Ülkemizde sadece Fahri Konsolosluğu buşunmaktadır. Guyana vizesi almak için Guyana Fahrikonsolosluğundan güncel vize rejimi kontrol edilmelidir. İşlemler Guyana Dışişleri Bakanlığı onay mektubu alınması ile bekleme süresi göz önüne alındığında 2-3 hafta sürebilir.Onay mektubu gelmesinden sonra ülkeye varışta ücret ödenip Guyana vizesi alınarak seyahat edilebilir.

Vize formu için : https://www.vikingturizm.com.tr/visa/GU/guyanavizesi.pdf

Güncelleme tarihi: 04.12.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

15-20 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

İşlem süresi

15-20 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Öğrenci Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

BİZE ULAŞIN

Guyana Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın