Namibya Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2 ( 6 Aydan eski olmayan vesikalık )  fotoğraf gerekmektedir.

Başvurular pasaport fotokopisi ile yapılabilmektedir.
Başvurular Almanya üzerinden onaylanmakta olup, başvuru sonucu kargo ile iletilen adrese gönderilmektedir.
EMBASSY OF THE REPUBLIC OF NAMIBIA REICHSSTR 17 14052 BERLIN GERMANY ALICI İSMİ: MS. HELENA NDAPEWA EISEB TEL : +49 30 25409531
Banka transfer dekontu
Ticari vizeler ve çok girişli vizeler için pasaport aslı gereklidir. Başvuru yazısına adresinizi eklerseniz vizeniz onaylandığı taktirde pasaport aslınız adresinize teslim edilecektir.
3 adet vesikalık fotoğraf
Güncelleme Tarihi : 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

15-25 Gün

Vize ücreti

165 EURO

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Davet mektubu
• Banka hesap cüzdanı
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

15-25 Gün

Vize ücreti

165 EURO

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Banka hesap cüzdanı
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

BİZE ULAŞIN

NAMİBYA Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın