Namibya Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (6 Aydan eski olmayan vesikalık) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Başvurular pasaport fotokopisi ile yapılabilmektedir.

Başvurular Almanya üzerinden onaylanmakta olup, başvuru sonucu kargo ile iletilen adrese gönderilmektedir.

EMBASSY OF THE REPUBLIC OF NAMIBIA
REICHSSTR 17 14052 BERLIN GERMANY
ALICI İSMİ: MS. HELENA NDAPEWA EISEB
TEL: +49 30 25409531

Banka transfer dekontu

Ticari vizeler ve çok girişli vizeler için pasaport aslı gereklidir. Başvuru yazısına adresinizi eklerseniz vizeniz onaylandığı taktirde pasaport aslınız adresinize teslim edilecektir.

3 adet vesikalık fotoğraf

Güncelleme Tarihi: 15.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

15-25 gün

Vize ücreti

165 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Davet mektubu
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

15-25 gün

Vize ücreti

165 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

15-25 gün

Vize ücreti

165 EUR

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Namibya Fahri Konsolosluğu

Adres: Organize Deri Sanayii Bölgesi 12. Yol P-6 Parsel 34956 Tuzla / İSTANBUL
Tel: 0216-394-27-20/21
Faks: 0216-394-27-22
E-posta: hatem@yavuzgrup.com
Website:
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:
BİZE ULAŞIN

Namibya Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın