İzlanda Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Schengen vize sistemine dahil olan ülkelerdendir. Seyahat Sigortasy istemektedir.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu İngilizce olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı  1 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2 ( 6 aydan eski olmayan vesikalık )  fotoğraf gerekmektedir.
Yeşil pasaportlara vize istenmemektedir.
Vizeler VFS aracı kurum vasıtasıyla yapılabilmektedir.Tüm başvuru sahipleri başvuruya şahsen gelmelidirler.
Evraklara ilave olarak aşağıdaki evraklar hazırlanmalıdır.
-Nüfus Müdürlüğünden alınmış Nüfus Kayıd Örneği aslı
-Evli ise Evlilik cüzdanı aslı
-Kredi kartı fotokopisi
En az 30.000 Euro teminatlı ve seyehatinden itibaren en az 1 aylık seyahat sağlık sigortası .Bu sigorta poliçesinin, Schengen müktesebatını eksiksiz uygulayan tüm ülkelerde geçerli olması ve çok girişli vize alımı sonrasında Schengen’e tabi ülkelere yapılacak her ziyaretteki kalış süresince de geçerli olması gerekir. Bundan dolayı uzun süreli veya her seyahate özgü sigorta yaptırılması gerekmektedir. Aksi takdirde özellikle Schengen ülkerine ve vize verirken Seyahat Sağlık Sigortası talep eden ülkelere yapacağınız girişlerede; giriş polisi ülkeye girişinizi engelleme yetkisine sahiptir.
NOT : Başvuru sırasında tüm evrakların (Şirket evrakları dahil9 orjinalleri başvuru sahibinde bulunmalıdır.)
Güncelleme tarihi : 01/01/2017

Turistik Vize

İşlem süresi

5-15 Gün

Vize ücreti

286 TL

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK i?e giri? belgesi ve aylyk prim bordrosu (son 4 ay)
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

5-15 Gün

Vize ücreti

286 TL

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Hamamcıoğlu yukarı dere yolu No:9 81474 Orhanlı Tuzla İstanbul
Telefon:
+902163943210
Faks:
+902163943208
E-Posta Adresi:
iceconsulist@hotmail.com
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:00-17:00
Salı
09:00-17:00
Çarşamba
09:00-17:00
Perşembe
09:00-17:00
Cuma
09:00-17:00
BİZE ULAŞIN

İZLANDA Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın