Sierra Leone Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Her başvuru için  2 ( 6 aydan eski olmayan)  fotoğraf gerekmektedir.
Ülkemizde Diplomatik Misyonu Yoktur. Ülkemize en yakın elçilik İran da Bulunmaktadır. Adres : Goulcan St. Shahed Sadegh Qomi St. Shahed Bahanar St., No: 4, Niavaran , Tahran / İRAN Telefon: (+98 21) 22 71 85 16, 22 72 14 74 Faks: (+98 21) 22 72 14 85 E-Posta : leone_tehran@parsonline.net Güncelleme 01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

150 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

150 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Okul kimliği
  • Akseptans
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

0

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres: -
Telefon: -
Faks: -
E-Posta: -
Site: -
Pazartesi 10:00-17:00
Salı 10:00-17:00
Çarşamba 10:00-17:00
Perşembe 10:00-17:00
Cuma 10:00-17:00
BİZE ULAŞIN

SİERRA LEONE Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın