Sierra Leone Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (6 aydan eski olmayan) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Ülkemizde Diplomatik Misyonu Yoktur. Ülkemize en yakın elçilik İran da Bulunmaktadır.

Adres: Goulcan St. Shahed Sadegh Qomi St. Shahed Bahanar St., No: 4, Niavaran, Tahran / İRAN
Telefon: (+98 21) 22 71 85 16, 22 72 14 74
Faks: (+98 21) 22 72 14 85
E-Posta: leone_tehran@parsonline.net

Güncelleme 01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

150 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

150 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

150 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

BİZE ULAŞIN

Sierra Leone Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın