Sierra Leone Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Her başvuru için  2 ( 6 aydan eski olmayan)  fotoğraf gerekmektedir.
Ülkemizde Diplomatik Misyonu Yoktur. Ülkemize en yakın elçilik İran da Bulunmaktadır. Adres : Goulcan St. Shahed Sadegh Qomi St. Shahed Bahanar St., No: 4, Niavaran , Tahran / İRAN Telefon: (+98 21) 22 71 85 16, 22 72 14 74 Faks: (+98 21) 22 72 14 85 E-Posta : leone_tehran@parsonline.net Güncelleme 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

150 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

150 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Okul kimliği
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

0

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
-
Telefon:
-
Faks:
-
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
10:00-17:00
Salı
10:00-17:00
Çarşamba
10:00-17:00
Perşembe
10:00-17:00
Cuma
10:00-17:00
BİZE ULAŞIN

SİERRA LEONE Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın