Katar Vize Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Katar'a seyahat edecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 30 güne kadar vizeden muaftır.

Seyahat esnasında pasaport süresi en az 6 ay geçerli olmalıdır.

Yeşil,Gri ve Diplomatik pasaport sahipleri 90 güne kadar vizeden muaftır.

Güncelleme Tarihi: 01-01-2019

Turistik Vize

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Öğrenci Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Katar Büyükelçiliği

Adres: Karaca Sk No:19 G.O.P. Ankara
Tel: +903124907274
Faks: +903124411544
E-posta:
Website: http://www.katar.org.tr
Pazartesi: 09:00-15:00
Salı: 09:00-15:00
Çarşamba: 09:00-15:00
Perşembe: 09:00-15:00
Cuma: 09:00-15:00
BİZE ULAŞIN

Katar Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın