Danimarka Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Schengen vize sistemine dahil olan ülkelerdendir. Seyahat Sigortasy istemektedir.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu İngilizce olarak hazırlanmıştır.
Kişi başı  2 form doldurulması gerekmektedir.
Her başvuru için  2  fotoğraf gerekmektedir.
Yeşil pasaportlara vize istenmemektedir.
Vizeler VFS aracı kurum vasıtasıyla yapılabilmektedir.Tüm başvuru sahipleri başvuruya şahsen gelmelidirler.
Başvurular randevu sistemi ile yapılmaktadır.
NOT : 25.09.2014 tarihinden itibaren yapılan vize müracaatları parmak izi uygulaması sebebi ile bizim refakatimizde başvuru sahibinin şahsen müracaatı ile yapılmaktadır. Diğer schengen ülkelerine verilen parmak izi belgelenebilir ise ve VIS sisteminde parmak izi gözükür ise kişinin şahsen konsolosluğa gelmesi gerekmez.
Evraklara ilave olarak aşağıdaki evraklar hazırlanmalıdır.
-Nüfus Müdürlüğünden alınmış Nüfus Kayıt Örneği aslı
-Evli ise Evlilik cüzdanı aslı
-Pasaportta tüm işlem görmüş sayfaların renkli fotokopisi
-Kredi kartı fotokopisi
En az 30.000 Euro teminatlı ve seyahatinden itibaren en az 1 aylık seyahat sağlık sigortası .Bu sigorta poliçesinin, Schengen müktesebatını eksiksiz uygulayan tüm ülkelerde geçerli olması ve çok girişli vize alımı sonrasında Schengen’e tabi ülkelere yapılacak her ziyaretteki kalış süresince de geçerli olması gerekir. Bundan dolayı uzun süreli veya her seyahate özgü sigorta yaptırılması gerekmektedir. Aksi takdirde özellikle Schengen ülkelerine ve vize verirken Seyahat Sağlık Sigortası talep eden ülkelere yapacağınız girişlere de; giriş polisi ülkeye girişinizi engelleme yetkisine sahiptir.
Güncelleme tarihi : 01/01/2017

Turistik Vize

İşlem süresi

5-12 Gün

Vize ücreti

286 TL

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK i?e giri? belgesi ve aylyk prim bordrosu (son 4 ay)
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

5-12 Gün

Vize ücreti

286 TL

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

 Gün

Vize ücreti

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Trump Towers Büyükdere cadddesi No:1 Kul:2 Kat 14 34387 Şişli İstanbul
Telefon:
+902123591900
Faks:
+902123591902
E-Posta Adresi:
danishconsulate@dtcistanbul.org.tr
İnternet sitesi:
http://www.gkistanbul.um.dk/en
Pazartesi
10:00-13:00
Salı
10:00-13:00
Çarşamba
10:00-13:00
Perşembe
10:00-13:00
Cuma

Büyükelçilik

Adres:
Kırlangıç Sk No: 42 G.O.P Ankara
Telefon:
+903124466141
Faks:
+903124684559
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
http://www.ambankara.um.dk/tr
Pazartesi
10:00-13:00
Salı
10:00-13:00
Çarşamba
10:00-13:00
Perşembe
10:00-13:00
Cuma

Konsolosluk

Adres:
Akdeniz Cd No: 1/702 Pasaport İzmir
Telefon:
+902324895401
Faks:
-
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
www.dtcistanbul.um.dk
Pazartesi
10:00-13:00
Salı
10:00-13:00
Çarşamba
10:00-13:00
Perşembe
10:00-13:00
Cuma
BİZE ULAŞIN

DANİMARKA Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın