Burkina Faso Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu - olarak hazırlanmıştır.
Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

İstanbul da bulunan Fahri Konsolosluktan vize alınır.
Güncelleme tarihi: 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

50 EURO

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK i?e giri? belgesi ve aylyk prim bordrosu (son 4 ay)
• Davet mektubu
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

50 EURO

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• SSK işe giriş belgesi
• Davet mektubu
• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Kredi kartı fotokopisi
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Oruç Reis Mah. Vadi Cad. No 108 İstanbul Ticaret Sarayı Kat:3 Esenler 34235 İstanbul
Telefon:
+90 (212) 987 5555
Faks:
-
E-Posta Adresi:
cgandur@seahorsenet.com
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:00-12:00
Salı
09:00-12:00
Çarşamba
09:00-12:00
Perşembe
09:00-12:00
Cuma
09:00-12:00
BİZE ULAŞIN

BURKİNA FASO Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın