Burkina Faso Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.
Vize başvuru formu - olarak hazırlanmıştır.
Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

İstanbul da bulunan Fahri Konsolosluktan vize alınır.
Güncelleme tarihi: 01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

50 EURO

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi ve aylık prim bordrosu (son 4 ay)
  • Davet mektubu
  • Banka hesap cüzdanı
  • Kredi kartı fotokopisi
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Akseptans
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

50 EURO

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Tapu fotokopisi
  • Banka hesap cüzdanı
  • Kredi kartı fotokopisi
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Akseptans
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

0 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres: Oruç Reis Mah. Vadi Cad. No 108 İstanbul Ticaret Sarayı Kat:3 Esenler 34235 İstanbul
Telefon: +90 (212) 987 5555
Faks: -
E-Posta: cgandur@seahorsenet.com
Site: -
Pazartesi 09:00-12:00
Salı 09:00-12:00
Çarşamba 09:00-12:00
Perşembe 09:00-12:00
Cuma 09:00-12:00
BİZE ULAŞIN

BURKİNA FASO Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın