Umman Vize Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Umman vize işlemleri İstanbul Fahri Konsolosluğundan ve Ankara Umman Büyükelçiliğinden yapılmaktadır.

Pasaport geçerlilik süresi seyahat tarihi itibari ile en az 1 yıl daha geçerli olmalıdır.

Güncelleme Tarihi: 01-01-2019

Turistik Vize

İşlem süresi

1-3 gün

Vize ücreti

90 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

1-3 gün

Vize ücreti

90 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Davet mektubu
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • SSK işe giriş belgesi

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

1-3 gün

Vize ücreti

90 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Umman Başkonsolosluğu

Adres: Cumhuriyet Cad. No: 157/4 Seyran Apt. Daire 5 Elmadağ- İstanbul
Tel: 0212 230 8384
Faks: 0212 241 5741
E-posta: istanbul@omanconsulate.com
Website:
Pazartesi: 09:00-13:00
Salı: 09:00-13:00
Çarşamba: 09:00-13:00
Perşembe: 09:00-13:00
Cuma: 09:00-13:00

Umman Büyükelçiliği

Adres: Diplomatik Alan, Besim Atalay Sok., No: 7, Oran / ANKARA
Tel: 03124910940
Faks: 03124900682
E-posta: ankara@mofa.gov.om<br />
Website:
Pazartesi: 09:00-15:00
Salı: 09:00-15:00
Çarşamba: 09:00-15:00
Perşembe: 09:00-15:00
Cuma: 09:00-14:00

BİZE ULAŞIN

Umman Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın