İrlanda Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (6 aydan eski olmayan arkası beyaz fonlu vesikalık) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 (online) form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Normal,Yeşil,Gri ve Diplomatik pasaportlardan vize istenmektedir.

İrlanda Vizesi Başvurlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler:

İrlanda Vizesi Ticari başvurularda davetiyenin İrlanda' daki firma tarafından hazırlanması gereki ve davet mektubu imzalı ve kaşeli olmalıdır.

Vize başvuru formu internet üzerinden doldurulmalıdır. https://www.visas.inis.gov.ie/avats

İlk kez İrlanda vizesi alınacak kişiler için Single Entry (tek girişli) form doldurulmalıdır.

Evli kişilerin evlilik cüzdan fotokopisini başvuru evraklarına eklemelidir. Eşlerden biri ticari vize başvurusu yapıyor ise ve bu kişi yanında eşini turistik olarak refakat etmesini talep etmesi durumunda vize başvurularını kabul edilmemektedir. Bu durumda seyahat zamanlamasına göre 2 ayrı başvuru yapılabilir.

İrlanda Vize başvurularında banka hesap dökümünü son 6 aylık olarak istenmektedir.

İrlanda Turistik ve Ticari vize başvurularında tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği talep etmektedir.

Güncelleme tarihi: 01.01.2019

Turistik Vize

İşlem süresi

7-15 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortası

İş Vizesi

İşlem süresi

7-15 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortası

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

7-15 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İrlanda Başkonsolosluğu

Adres: Ali Rıza Gürcan Cad. Merter iş merkezi No:2/13
Tel: +90 212 48218 62
Faks: +90 212 482 09 43
E-posta:
Website: www.irlconsulist.com
Pazartesi: 09:30-12:00
Salı: 09:30-12:00
Çarşamba: 09:30-12:00
Perşembe: 09:30-12:00
Cuma: 09:30-12:00

İrlanda Büyükelçiliği

Adres: MNG Binası Uğur Mumcu Cd No: 88 Ankara
Tel: +903124591000
Faks: +903124468061
E-posta: ireland@superonline.com
Website: http://www.irlgov.ie/iveagh
Pazartesi: 09:30-12:00
Salı: 09:30-12:00
Çarşamba: 09:30-12:00
Perşembe: 09:30-12:00
Cuma: 09:30-12:00
BİZE ULAŞIN

İrlanda Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın