İrlanda Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (6 aydan eski olmayan arkası beyaz fonlu vesikalık) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Yeşil pasaportlardan vize istenmektedir.

Tüm evraklar İngilizce tercümeli istenmektedir.

Daha önce pasaportunda vize almamış kişiler başvuru evrakları 1 takım orjinal 1 takım fotokopi olmak üzere 2 set halinde hazırlanmalıdır.

Ticari başvurularda davetiyenin mutlaka İrlanda dan imzalı ve kaşeli olarak gönderilmiş olması gerekmektedir.

Aşağıdaki evraklara ilave olarak evli kişilerin evlilik cüzdanlarını başvuru evraklarına eklemelidir.

Eşlerden biri ticari vize başvurusu yapıyor ise ve bu kişi yanında eşini turistik olarak refakat etmesini ister ise konsolosluk vize başvurularını olumsuz sonuçlandırmaktadır.

Vize bşvurularında banka hesap dökümünü son 6 aylık olarak istenmektedir.

Turistik vize başvurularında Tam tekmil vukuatlı nufüs kayıt örneği istenmektedir.

Vizeler tek girişli verilmektedir.Çok girişli vize verilebilmesi için pasaport da daha önce alınmış İrlanda vizesi olmalıdır.Çok girişli vize ücreti değişmektedir. Tek girişli vize ücreti:325 TL, çok girişli vize ücreti 495 TL dir.

Vize başvuru formu internet üzerinden doldurulmalıdır. https://www.visas.inis.gov.ie/avats

Başvurular VFS Global üzerinde randevusuz olarak yapılmaktadır.

Güncelleme tarihi: 22/12/2017

Turistik Vize

İşlem süresi

7-15 gün

Vize ücreti

325 TL Tek girişli

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

İşlem süresi

7-15 gün

Vize ücreti

325 TL Tek girişli

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

7-15 gün

Vize ücreti

325 TL Tek girişli

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İrlanda Başkonsolosluğu

Adres: Ali Rıza Gürcan Cad. Merter iş merkezi No:2/13
Tel: +90 212 48218 62
Faks: +90 212 482 09 43
E-posta:
Website: www.irlconsulist.com
Pazartesi: 09:30-12:00
Salı: 09:30-12:00
Çarşamba: 09:30-12:00
Perşembe: 09:30-12:00
Cuma: 09:30-12:00

İrlanda Büyükelçiliği

Adres: MNG Binası Uğur Mumcu Cd No: 88 Ankara
Tel: +903124591000
Faks: +903124468061
E-posta: ireland@superonline.com
Website: http://www.irlgov.ie/iveagh
Pazartesi: 09:30-12:00
Salı: 09:30-12:00
Çarşamba: 09:30-12:00
Perşembe: 09:30-12:00
Cuma: 09:30-12:00
BİZE ULAŞIN

İrlanda Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın