Mozambik Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Mozambik'in ülkemizde resmi olarak diplomatik bir temsilciliği bulunmamaktadır.

Yeşil,Gri ve Diplomatik pasaport sahipleri vizeden muaftır.

Normal (bordo) pasaport sahipleri vizelerini ülkeye varışta sınır kapısından ücret karşılığında alabilirler.

Pasaport süresinin seyahat dönüş tarihi itibari ile en az 6 ay daha geçerli olması gereklidir.

Güncelleme Tarihi: 01-01-2019

Turistik Vize

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Öğrenci Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler


BİZE ULAŞIN

Mozambik Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın