Kongo Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Her başvuru için  2 ( 6 Aydan eski olmayan arka fonu beyaz vesikalık )  fotoğraf gerekmektedir.

İstanbul da fahri konsolosluk bulunmaktadır.
En az 6 ay geçerli olan T.C. pasaportu 
Pasaportun 2.’ inci sayfasından 2 adet fotokopi 
İki adet vize başvuru formu ( Eksiksiz olarak doldurulacak ) 
İki adet vesikalık fotoğraf 
İkametgah 
Adli Sicil ve İstatik Genel Müdürlüğü’nden iyi hal kağıdı 
Yolcunun on gün önceden “ Sarı Humma Aşısı ’’ olması gerekiyor.
Aşı için; Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Karaköy – İstanbul Telefon : 0212 – 293 36 74 veya www.hssgm.gov.tr web sayfasından bilgi alınabilir  Kongo Demokratik Cumhuriyeti’ nden gelen : ► Tasdikli davetiye
Veya resmi kuruluşların davetiyesi
Hava yollarından veya seyahat acentesinden yapılan rezervasyon dosyası
 Vize’nin iptali durumunda yapılan masraflar iade edilemez
Vize işlemlerindeki eksik, yanlış ve doğru olmayan bilgilerden dolayı
Güncelleme tarihi : 22.12.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

- Gün

Vize ücreti

-1 Ay 100 EURO TEK GIRISLI

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

-1 Ay 150 EURO ÇOK GIRISILI

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Davet mektubu
  • Tapu fotokopisi
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Otel rezervasyonu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

BİZE ULAŞIN

KONGO Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın