Gana Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2-4 adet arkası beyaz fonlu vesikalık fotoğraf fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 2-4 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu Türkçe, İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Normal,Yeşil ve Gri pasaportları vize uygunlanmaktadır. Diplomatik pasaport sahipleri vizeden muaftır.

Gana vize başvuruları Ankara Büyükelçiliğinden veya İstanbul Fahri Konsolosluğundan yapılmaktadır.

Vize başvuru formu eksiksiz olarak büyük hafler ile doldurulmalıdır.

Ankara'dan yapılacak başvurularda 4 adet form ve 4 adet fotoğraf istenmektedir, İstanbul'dan yapılacak başvurular da 2 adet form ve 2 adet fotoğraf istenmektedir.

Geçerlilik süresi en az 6 ay olan pasaport. ve Pasaportun kişisel bilgilerinin olduğu sayfanın A4 boyutundarenkli fotokopisi. (yabancılar için oturum belgesi)

Sarıhumma Aşı Kartı ve A4 boyutunda fotokopisi.

İngilizce Dilekçe

Şirket banka yazısı veya hesap dökümü 3 aylık.

İngilizce davet mektubu

GANA'DAKİ ŞİRKETTEN :(CERTIFICATE OF INCORPORATION:kuruluş belgesi,CERTIFICATE OF COMMENCE OF BUSSINES:işyeri faaliyet belgesi,TAX CLEARENCE CERTIFACATE vergi borcu olmadığına ilişkin belge)

Gana Uçak bileti ve otel rezervasyonu

Güncelleme tarihi: 01.01.2019

Turistik Vize

İşlem süresi

7-10 gün

Vize ücreti

60 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortası

İş Vizesi

İşlem süresi

7-10 gün

Vize ücreti

60 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortası

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

7-10 gün

Vize ücreti

60 Euro

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Gana Başkonsolosluğu

Adres: Akatlar Mahallesi 6. Gazeteciler Sitesi 1. Söltaş Evleri Menekşe Sokak No: 16 Levent Beşiktaş
Tel: 0212 32402900-01
Faks: 0212 32402900-01
E-posta: istanbul.consulate@mfa.gov.gh
Website:
Pazartesi: 09:00-17:00
Salı: 09:00-17:00
Çarşamba: 09:00-17:00
Perşembe: 09:00-17:00
Cuma: 09:00-17:00

Gana Büyükelçiliği

Adres: İlkbahar Mah. 606. Sk. No: 10 Oran Çankaya
Tel: +90 (312) 4425479
Faks: +90 (312) 4360771
E-posta: consular.ankara@mfa.gov.gh
Website:
Pazartesi: 09:00-18:00
Salı: 09:00-18:00
Çarşamba: 09:00-18:00
Perşembe: 09:00-18:00
Cuma: 09:00-18:00
BİZE ULAŞIN

Gana Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın