Brunei Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorunda değildir.

Türk vatandaşları 30 güne kadar ki kalışlarda Brunei Darussalam’e yapacakları seyahatlerde vizeden muaftır.

30 günden fazla kalınacak ise vize gereklidir..

Brunei Darussalam vizesi için konsolosluğa başvuru yapan kişilerin işlemleri, başvuru tarihinden itibaren 5 gün ile 10 iş günü içerisinde sonuçlanır.

 

30 günden fazla olan seyahatlerde vize için gerekli olan evrak listesi:

- 2 adet güncel fotoğraf

- 200 TL Vize başvuru ücreti.

- 2 vize başvuru formu. ( tamamı doldurulmuş olmalıdır)

- Brunei Darussalam`e gidiş dönüş uçak bileti.

- Brunei Darussalam`e girilecek tarihten itibaren, en az 6 ay daha geçerliliği bulunan pasaport.

Türk Vatandaşları için Profesyonel Amaçlı ve İş Gezileri Vize Koşulları:

-Yukarıda istenilenlerin tümü.

-İş yapılacak şirket, ortaklık ya da devlet kurumunden gelen davet ya da sponsorluk mektubu.

Güncelleme tarihi: 01-01-2019

Brunei Büyükelçiliği

Adres: Rafet Canıtez Caddesi Arif Nihat Asya Sokak No:33 ÇANKAYA ANKARA
Tel: +90 (312) 490 4460
Faks:
E-posta:  info@brunei.org.tr
Website:
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:
BİZE ULAŞIN

Brunei Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın