Sudan Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Her başvuru için  2 (6 aydan eski olmayan vesikalık)  fotoğraf gerekmektedir.
Turistlik vize verilmemektedir.
Diğer vizeler Konsolosluk dan veya Sudan da bulunan Hartum Uluslararası Hava limanından kapıda alınabilmektedir.
Davetiye Sudan da bulunan bir firma tarafından gönderiliyor ise ek olarak tescil belgesi gönderilmelidir.
Hava limanından alınan vizeler için 105 ile 155 USD civarı ücret ödenmektedir.Ek olarak yolcuların 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf,davetiye, tescil belgesi,şirket dilekçesi, şirket evrakları, otel ve uçak rezervasyonunu yanlarında bulundurması gerekmektedir. Güncelleme: 01.01.2017

Turistik Vize

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

58 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

58 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• İmza sirküleri
• Ticaret odası faaliyet belgesi
• Vergi levhası fotokopisi
• Davet mektubu
• Uçak bileti
• Otel rezervasyonu
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Konsolosluk

Adres:
Koza Sk No:51 G.O.P. Ankara
Telefon:
+902122817441
Faks:
+903124413886
E-Posta Adresi:
-
İnternet sitesi:
-
Pazartesi
09:30-15:30
Salı
09:30-15:30
Çarşamba
09:30-15:30
Perşembe
09:30-15:30
Cuma
09:30-15:30
BİZE ULAŞIN

SUDAN Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın