Sudan Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 (6 aydan eski olmayan vesikalık) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Turistlik vize verilmemektedir.

Diğer vizeler Konsolosluk dan veya Sudan da bulunan Hartum Uluslararası Hava limanından kapıda alınabilmektedir.

Davetiye Sudan da bulunan bir firma tarafından gönderiliyor ise ek olarak tescil belgesi gönderilmelidir.

Hava limanından alınan vizeler için 105 ile 155 USD civarı ücret ödenmektedir.Ek olarak yolcuların 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf, davetiye, tescil belgesi,şirket dilekçesi, şirket evrakları, otel ve uçak rezervasyonunu yanlarında bulundurması gerekmektedir.

Güncelleme tarihi: 01.01.2018

Turistik Vize

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

105- 155 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

105 - 155 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Davet mektubu
  • Uçak bileti
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Sudan Başkonsolosluğu

Adres: Koza Sk No:51 G.O.P. Ankara
Tel: +902122817441
Faks: +903124413886
E-posta:
Website:
Pazartesi: 09:30-15:30
Salı: 09:30-15:30
Çarşamba: 09:30-15:30
Perşembe: 09:30-15:30
Cuma: 09:30-15:30
BİZE ULAŞIN

Sudan Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın