Laos Vize Bilgileri

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Ülkemizde Diplomatik misyonu yoktur.

Her türlü pasaport hamili T.C.vatandaşları vizeye tabidir. Vatandaşlarımız aşağıda adresi kayıtlı Bangkok taki Laos Büyükelçiliği yada herhangi bir Laos Büyükelçiliğinden vize için başvurabilirler. Gerekli belgeler:

-Pasaport
-Başvuru formu
-2 adet fotoğraf.

Laotian Embassy in Bangkok, Thailand
520, 502/1-3 Soi Sahakarnpramoon Pracha-Uthit Road
Wangthonglang Bangkok 10310 Thailand
Telephone (+66) 2539-6679 (+66) 2539-6667 - 8
Telefax (+66) 2539-3827 (+66) 2539-6678
www.laoembassybkk.com

Güncelleme 01/01/2018

Turistik Vize

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Öğrenci Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

BİZE ULAŞIN

Laos Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın