Nijer Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.

Nijer'e seyahat edecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için vize gerekmektedir.

Nijer vize başvuruları Ankara Nijer Büyükelçiliğinden yapılmaktadır.

Ticari Nijer başvurularında Nijer'de bulunan firmadan davet mektubu talep edilmektedir.

Otel rezervasyon belgesi otelden kaşeli ve imzalı olarak talep edilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 01-01-2019

Turistik Vize

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

80 -120 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Maddi durum belgeleri
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu
  • Uçak bileti

İş Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

80 -120 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu
  • Uçak bileti
  • Davet mektubu

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

3 gün

Vize ücreti

80 -120 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Nijer Büyükelçiliği

Adres: Mahatma Ghandi Caddesi No: 40 Gaziosmanpaşa, Çankaya, Ankara
Tel: 0312 436 10 13
Faks: 0312 436 10 17<br />
E-posta: consulaires@ambaniger-tr.org<br />
Website: http://www.ambaniger-tr.org/<br />
Pazartesi: 08:00 - 17:00
Salı: 08:00 - 17:00<br />
Çarşamba: 08:00 - 17:00<br />
Perşembe: 08:00 - 17:00<br />
Cuma:

BİZE ULAŞIN

Nijer Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın