Nijer Vize bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Diplomatik, hizmet, hususi ve umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarımız vizeye tabidirler.
Diplomatik vizeler de Dış işleri Bakanlıından görev yazısı alınmalıdır.
Mesleki kartı olan kişileriş kartlarını evraklara eklemedirler
Vize ücretleri süreye göre değişmektedir.
* 1 Aylık Vize : 100 USD
* 3 Aylık Vize : 150 USD
Güncelleme Tarihi : 01.01.2015
Ankara da Büyükelçilik açıldı.

Turistik Vize

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

100 -150 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Tapu fotokopisi
• Banka hesap cüzdanı
• Okul kimliği
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

İş Vizesi

İşlem süresi

3 Gün

Vize ücreti

100 -150 USD

Başvuru sırasında gerekli belgeler

• Banka hesap cüzdanı
• Okul kimliği
• Akseptans
• Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe

Öğrenci Vizesi

İşlem süresi

- Gün

Vize ücreti

-

Başvuru sırasında gerekli belgeler

BİZE ULAŞIN

NİJER Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın